Προμηθέας-Περιστέρι 91-83: «Πάτησε» στην 4η θέση, «προσπέρασε» ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Ο Προμηθέας ολοκλήρωσε με απόλυτη επιτυχία την αποστολή του στην τριάδα των συνεχόμενων αγώνων που είχε σε διάστημα μίας εβδομάδας, με αντίπαλους τις 3 ομάδες που είχε βαθμολογικό προβάδισμα. Μετά τις εντός έδρας νίκες του κόντρα στον ΠΑΟΚ και στο εξ’ αναβολής παιχνίδι με την ΑΕΚ, υποχρέωσε σε ήττα και το Περιστέρι (91-83) στο “Δ. Τόφαλος” για την 21η και

προτελευταία αγωνιστική της Basket League και πλέον βρίσκεται στην 4η θέση, προσπερνώντας τους δυο “Δικέφαλους” στην τριπλή ισοβαθμία των θέσεων 4-6 (33 βαθμούς). Η ομάδα της Πάτρας έχει το πλεονέκτημα ισοβαθμίας και με τις δυο ομάδες των “Δικεφάλων”.

Το παιχνίδι είχε συνεχείς ανατροπές στο σκορ, κυρίως στο δεύτερο δεκάλεπτο και το Περιστέρι κατάφερε τρείς φορές να “εξατμίσει” το εύθραστο προβάδισμα του Προμηθέα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν δυο φορές να δημιουργήσουν διψήφια διαφορά με 12 και 13 πόντους. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη μείωσε εκ νέου μέχρι τους 6 πόντους, αλλά δεν έφτασε στην ολική ανατροπή, γιατί οι παίκτες του Χριστόπουλου έδειξαν ότι είχαν περισσότερα αποθέματα ενέργειας και ήταν ανθεκτικοί στο “κυνήγι” των φιλοξενουμένων.

Σίμπσον και Κάουαν ήταν οι κορυφαίοι του Προμηθέα, ενώ από το Περιστέρι ο Φρανσίσκο δεν ακολούθησε σε παραγωγή του σκορ, τους Μπίλαν, Χάμερ και Ντένμον.

Δεκάλεπτα: 31-27, 47-47, 69-66, 91-83

Η στατιστική του αγώνα εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα