«Πορφυρός Λόφος»: Ο γοτθικός τρόμος από τον Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο στην οθόνη της Nova!

Η σκοτεινή ιστορία φαντασμάτων «Πορφυρός Λόφος» (Crimson Peak), του πολυβραβευμένου Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, κάνει πρεμιέρα αποκλειστικά και σε Ά τηλεοπτική προβολή στο Novacinema1HD, την Κυριακή 4 Μαρτίου, στις 22:00.

Στην Αγγλία του 19ου αιώνα, μία νεαρή συγγραφέας γοητεύεται από έναν μυστηριώδη, χαρισματικό άνδρα που θα την παρασύρει σε αιματοβαμμένα μονοπάτια πάθους. Στον απόηχο μιας προσωπικής τραγωδίας, η νεαρή συγγραφέας τον ακολουθεί στον επιβλητικό πύργο του, έναν πύργο γεμάτο θαμμένα μυστικά που ζητάνε εκδίκηση!

Η ταινία «Πορφυρός Λόφος» είναι σκηνοθετημένη
από τον Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο, που έχει βρεθεί υποψήφιος για Όσκαρ τέσσερις φορές ενώ η νέα του ταινία «The Shape of Water» διεκδικεί 13 βραβεία στα φετινά Όσκαρ! Το πρωταγωνιστικό καστ της ταινίας πλαισιώνουν οι Μία Βασικόφσκα, Τζέσικα Τσάστεϊν, Τομ Χίντλστον και Τσάρλι Χάναμ.

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή της θα διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Περισσότερα για το τηλεοπτικό περιεχόμενο των Novacinema
•Ενημερωθείτε για το Τηλεοπτικό Πρόγραμμα: www.novaguide.gr/TVGuide
•Τι δεν πρέπει να χάσετε: www.novaguide.gr/Afieromata
•Δείτε τις Προτάσεις της τηλεόρασης: www.novaguide.gr/Protaseis
•Κάνετε Follow τα Social Media της Nova σε www.nova.gr/Youtube και www.nova.gr/Facebook για να βλέπετε trailers και αποκλειστικό περιεχόμενο από τις Α’ προβολές των #Novacinema HD.
Keywords
Τυχαία Θέματα