Πρόεδρος Παρτίζαν για Μίροτιτς: «Κανείς δεν είναι πάνω από την ομάδα»

Ο Οστόγια Μιχαΐλοβιτς μίλησε για την «σίριαλ» του Νίκολα Μίροτιτς με την Παρτίζαν. Ο πρόεδρος των Σέρβων ισχυρίστηκε ότι κανένας παίκτης δεν είναι πάνω από την ομάδα, ενώ ολόκληρος ο οργανισμός εύχεται ό,τι καλύτερο στον Μαυροβούνιο. Παράλληλα ο ισχυρός άνδρας των «ασπρόμαυρων» αναφέρθηκε και στο μπάτζετ της Παρτίζαν την ερχόμενη χρονιά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Νίκολα Μίροτιτς: «Πριν από ενάμιση μήνα, μου τηλεφώνησε ο Ομπράντοβιτς και μου είπε ότι ο Μίροτιτς ήταν μια επιλογή. Χρειάστηκαν δύο μέρες από τη διοίκηση

για να βρούμε οικονομικούς πόρους ώστε να υπογράψει ο Μίροτιτς στην Παρτίζαν.

Αν κάποιος θεωρεί ότι ήταν εύκολο να συμβεί, τότε κάνει σοβαρό λάθος. Ύστερα από δύο ημέρες, η Διοίκηση έδωσε το πράσινο φως στον Ομπράντοβιτς να διαπραγματευτεί μαζί του. Όταν τελείωσε με την Μπαρτσελόνα, μας είπε ότι υπήρχε πίεση, ότι υπήρχαν απειλές, αντιδράσαμε αμέσως, αλλά καταλάβαμε ότι κάτι υπήρχε και δεν ήθελε να συμφωνήσει σε αυτά που του προσφέραμε.

Δεν είναι ο μόνος παίκτης που μπορεί να παίξει στην Παρτίζαν, ούτε η Παρτίζαν είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να παίξει ο Μίροτιτς. Κανείς δεν είναι μεγαλύτερος από την Παρτίζαν και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο. Ας προχωρήσουμε, δεν έγινε κάτι τόσο κακό».

Για τη συνέχεια: «Την περασμένη σεζόν εξασφαλίσαμε το μεγαλύτερο μπάτζετ στην ιστορία, κατακτήσαμε το πρωτάθλημα ABA ύστερα από 10 χρόνια ενώ την επόμενη σεζόν το μπάτζετ θα είναι ακόμα μεγαλύτερο από το περσινό! Επομένως, θα υπάρξουν μεγαλύτεροι στόχοι. Θα φτιάξουμε μια ομάδα για να διεκδικήσουμε την κορυφή της Euroleague και να κερδίσουμε ξανά την ABA League. Οι οπαδοί δεν χρειάζεται να ανησυχούν».

Keywords
Τυχαία Θέματα