Προχωράει τις επαφές για μεσοεπιθετικό

Η ΑΕΚ φέρεται να έχει προχωρήσει σημαντικές τις επαφές της για την απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού, που θα δώσει άμεσα λύσεις στην ενδεκάδα της, εν όψει της νέας σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «κιτρινόμαυροι» έχουν καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Φεντερίκο Καρτάμπια. Ο 25χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός ανήκει στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Ο Καρτάμπια είναι κάτοχος ισπανικού διαβατηρίου και είναι αριστεροπόδαρος. Την εφετινή σεζόν είχε δυο γκολ και μια ασίστ σε 20 συμμετοχές
με την ομάδα της Γαλικίας. Η «Ντέπορ» εμφανίζεται αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, ο οποίος δεσμεύεται έως το 2021 με την ισπανική ομάδα.

Την ίδια στιγμή, στη λίστα της ΑΕΚ για τη συγκεκριμένη θέση φέρεται να βρίσκεται και το όνομα του Τιεβί Μπιφουμά. Ο 26χρονος Κονγκολέζος παίκτης είναι κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου και αυτή τη στιγμή είναι ελεύθερος. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Οσμάνλισπορ, με την οποία είχε έξι γκολ και δυο ασίστ σε 31 συμμετοχές. Ως δεύτερη εναλλακτική λύση φέρεται να εξετάζεται η περίπτωση του Ράιαν Μέντες. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής από το Πράσινο Ακρωτήρι έχει συμβόλαιο έως το 2020 με την Καϊσερίσπορ, με την οποία πέρυσι είχε επτά γκολ και επτά ασίστ.
Keywords
Τυχαία Θέματα