Πρεμιέρα Μουντιάλ με super προτάσεις από τον κορυφαίο!

Μπαρμπαδάκια καλημέρα

Ύστερα από ένα κερδοφόρο ξεκίνημα στο οποίο ο Καθηγητής έσπαγε ρεκόρ (το ένα μετά το άλλο), ήρθε και η στραβή (κάποτε θα ερχόταν) με αποτυχημένες προβλέψεις σε φιλικά ματς που περιελάμβανε το προχθεσινό κουπόνι.

Ταυτόχρονα εμφανίστηκαν (σαν τα σαλιγκάρια το Φθινόπωρο) οι γνωστοί "περκεμέδες", όπως τους έχει ονομάσει ο ίδιος ο Προφέσορ.

Οι συγκεκριμένοι τύποι, μπορούν να κάνουν άπειρες υποδείξεις και να μιλούν ατέλειωτες ώρες για το στοίχημα, την πολιτική, τα φαγητά, τις γυναίκες, τα ζώα της Αρκτικής, τους εξωγήινους και το πόκερ.

Περιμένουν
στη γωνία την πρώτη αποτυχία και στη συνέχεια ασκούν σκληρή κριτική, στέλνοντας e, mail απογοήτευσης στο ίδιο, ή την γραμματέα του κυρία Ηρώ Τερηδόνα - Μεζέ..

Το ένα τους βρωμάει, το άλλο τους ξινίζει.

Ακόμα και αν έχουν κερδίσει ένα σκασμό λεφτά από τον Καθηγητή, είναι βέβαιο ότι θα βρουν κάτι αρνητικό για να σχολιάσουν.

Βέβαια από την άλλη πλευρά υπάρχουν και φιλότιμοι αναγνώστες, όσοι δηλαδή καταλαβαίνουν τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά ο Αλάνθαστος στο λειτούργημα που ασκεί.

Οι συγκεκριμένοι γνωρίζουν πολύ καλά την αξία του.

Γράφουν πάντα με ειλικρίνεια, στέλνοντας παράλληλα ευχές, για υγεία, ευτυχία, μακροημέρευση.
Συχνά όταν πλησιάζουν γιορτές, στέλνουν κουραμπιέδες, τσουρέκια και μελομακάρονα, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης.

Σήμερα ο Καθηγητής, θα σας παρουσιάσει ορισμένα από τα μηνύματα που έλαβε πρόσφατα, ενώ ταυτόχρονα θα διαβάσετε και τις ειλικρινείς απαντήσεις που έδωσε.

1ο e, mail του Χάρης. Σ, επάγγελμα αγρότης από την κωμόπολη Ρημάδι, της επαρχίας Γκριζοποτάμου :
"Καθηγητάκο, είσαι εντελώς άσχετος. Διαφωνώ με τις επιλογές σου και μάλλον πρέπει να αλλάξεις επάγγελμα"

Απάντηση Καθηγητή : " Αγαπητέ Χάρη, δεν έχεις το δικαίωμα να διαφωνείς με τον Καθηγητή. Ήρθε ποτέ αυτός στο χωράφι να σου υποδείξει τι λίπασμα θα ρίξεις στα λάχανα και τα μπρόκολα που καλλιεργείς ; Πως λοιπόν εσύ επεμβαίνεις στη δουλειά του ; "

2ο e, mail : Μάκης. Τ, από Νέα Χαράδρα Αττικής, επάγγελμα βετεράνος ποδοσφαιριστής (σε Κόμπρα Μοσχάτου και Δόξα Χαβαλέ).
Εργάζεται ως τεχνικός σύμβουλος σε ακαδημίες (στη Θύελλας Φραμπαλά).
"Ρε απατεώνα Καθηγητή, έχεις πάρει σβάρνα τους κουβάδες όλης της γης και τολμάς να μας το παίζεις ειδικός ; "

Απάντηση Αξεπέρστου : " Φίλε Μάκη, διακρίνω ότι έχεις παίξει μπάλα σε μεγάλα CLUB. Επειδή γνωρίζεις πολύ καλά το άθλημα έχεις κάθε δικαίωμα να λες ότι θέλεις"

3ο e, mail : Σωτήρης Α, επάγγελμα διαστημικός ερευνητής - τορναδόρος, από το χωριό Ψεύτικο, της επαρχίας Οκταλόφου :
" Έλεος βρε ζώον με τις αποδόσεις του 1, 25 και του 1, 30... Τίποτα πιο ενδιαφέρον δεν έχεις να μας δώσεις ; "

Απάντηση : Προφέσορ : " Αδερφέ αν δε σου αρέσουν αυτά, έχω μια μερίδα μουσακά που περισσεύει και κάτι ροδάκινα στο ψυγείο. Στείλε τη διεύθυνση σου ".

4ο e, mail Λίζα Κ, επάγγελμα top model, από Λος Άντζελες ΗΠΑ : " Καθηγητή, είσαι πολύ καλός στα προγνωστικά σου. Επίσης έξυπνος, τσαχπίνης, με χιούμορ, ενώ διέκρινα από τη φώτο ότι είσαι και γλυκούλης".

Απάντηση Άχαστου : " Διάβασα το μήνυμα σου αγαπητή Λίζα, αλλά δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Δεν είπες τίποτα καινούργιο. Μπορώ να απαριθμήσω δεκάδες ακόμη προτερήματα που έχω, αλλά δεν ταιριάζει στο χαρακτήρα μου.

Έχω μάθει να είμαι σεμνός - ταπεινός.

Η φωτογραφία μου μάλλον με αδικεί, αλλά δεν την επέλεξα εγώ, αλλά ο Δούκας (όχι του Λιχτενστάιν).

Επίσης είμαι Ζυγός στο ζώδιο και μ αρέσει να ακούω μπλουζ, τζαζ, αλλά και τον ίδιο τον Μότσαρτ όταν βρίσκομαι για δουλειές στη Βιέννη.

Λατρεύω την ιππασία, το τένις, το γκολφ και την πρέφα......ωχ λάθος για το τελευταίο.....(Κέρλινγκ ήθελα να πω).

Επίσης διαβάζω Πάμπλο Νερούδα, Ναζίμ Χικμέτ και συνταγές μαγειρικής (φτιάχνω καταπληκτικό πατέ πάπιας)..

Είμαι ελεύθερος (αν αυτό ενδιαφέρει)".

Με αυτά και με αυτά πέρασε ή ώρα και λίγο έλειψε να μην προλάβουμε να δώσουμε προγνωστικά για την Πέμπτη, ημέρα που ξεκινάει το μεγάλο γλέντι.

Βέβαια, ένα και μοναδικό ματς με ενδιαφέρον έχει το πρόγραμμα (Ρωσία - Σ Αραβία) το οποίο ανέλυσε διεξοδικά ο Καθηγητής στη σύσκεψη στελεχών που πραγματοποιήθηκε στο μέγαρο της οδού Αχαρνών. Στη συζήτηση που προηγήθηκε υπήρξε πλουραλισμός και ακούστηκαν πολλές απόψεις από τους σύνεδρους.

Άλλοι επέλεξαν over, άλλοι άσο, ενώ δεν έλειψαν οι αιρετικοί που διαφώνησαν ανοικτά με όλες τις προτάσεις.

Λύση έδωσε τελικά ο υποδιευθυντής του ομίλου Φωκίων Ατάραχος, ο οποίος επέβαλε μυστική ψηφοφορία με ανάταση των χεριών.

Οι τελικές επιλογές της κορυφαίας ερευνητικής ομάδας δεν περιορίστηκαν μόνο στο αυριανό παιχνίδι, καθώς δόθηκαν στη δημοσιότητα και δυο ακόμη επιλογές σε στοιχήματα διαρκείας:

ΠΑΡΤΕ ΜΟΛΥΒΙ ΚΑΙ ΧΑΡΤΙ

ΡΩΣΙΑ - ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ : 1 ΜΕ ΕΝΑ ΓΚΟΛ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ (ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΟΣΗ).

ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

1ος σκόρερ

Χάρι Κέιν ΑΓΓΛΙΑ

Φαβορί για κατάκτηση : ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Αουτσάιντερ : ΑΓΓΛΙΑ

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ
Keywords
Τυχαία Θέματα