Πραντέλι: «Είμαι πολύ δεμένος με το συναίσθημα!» (photo)

Παρουσιάστηκε και επίσημα από τη διοίκηση της Τζένοα, ο Τσέζαρε Πραντέλι, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις, ανέφερε ότι νοιώθει συγκινημένος που θα βρεθεί στον παγκο μίας τόσο ιστορικής ομάδας.

Ο 61χρονος τεχνικός ψάχνει μία «επανεκκίνηση» στην προπονητική του καριέρα, καθώς μετά την φυγή του από τονξ πάγκο της Εθνικής Ιταλίας, όλα του πήγαν στραβά και στη Γαλατασαράι και στη Βαλένθια και στην Αλ Νασρ.Τώρα είναι πίσω στη Serie A για πρώτη φορά από την αποχώρηση από την Φιορεντίνα.

Ο Πραντέλι
ξεκίνησε τις δηλώσεις του κάνοντας αναφορά στον προκάτοχο του, Ιβάν Γιούριτς:«Θέλω να ευχαριστήσω τον Γιούριτς, γιατί έδωσε πολλά και ήταν πολύ άτυχος», είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Πραντέλι.
«Ελπίζω να βρούμε τη θέση μας το συντομότερο δυνατό. Είμαι πολύ δεμένος με το συναίσθημα, γι 'αυτό πρέπει να κοιτάξω τα χρώματα αυτού του ιστορικού συλλόγου. Ελπίζω πραγματικά να βοηθήσω την ομάδα και είμαι βέβαιος ότι αύριο θα είμαστε ενωμένοι στο ταξίδι μας.

«Η επιστροφή μου; Ήθελα να περιμένω, είχα θετικές και αρνητικές εμπειρίες στο εξωτερικό. Υπήρξε συγκίνηση όταν με κάλεσε ο πρόεδρος, αλλά τώρα είμαι επικεντρωμένος στη δουλειά που πρέπει να κάνω. Το πρώτο πράγμα που είπα στους παίκτες μου είναι ότι δεν έχουμε πολύ χρόνο και θα ήταν τρελό να αλλάξουμε αμέσως τα πράγματα. Θα διατηρήσουμε την ίδια στάση και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε λίγες αλλαγές καθώς προχωράμε,
«Υπάρχουν δυσκολίες, και ελπίζω ότι όλοι καταλαβαίνουν ότι είναι μια λεπτή στιγμή. Το σημαντικό είναι για τους παίκτες να γίνουν δεκτικοί, θέλω ενότητα, μια ομάδα που θα έχει καλή νοοτροπία.

Ήρθα γρήγορα, υπάρχουν πολλά να κάνουμε και να σχεδιάσουμε. Μίλησα με τον αρχηγό, τον Ντομένικο Κρίσιτο και τον Γκόραν Πάντεφ και καταλάβαμε ότι μπορούμε να κάνουμε μαζί όλα τα σημαντικά πράγματα.
Ο Πραντέλι στη συνέχεια ρωτήθηκε πώς σχεδιάζει να προσεγγίσει τους αγώνες.«Δεν μπορείς να είσαι πολύ δογματικός στα συστήματα, πρέπει να προσπαθήσεις να εργαστείς με αυτό που έχεις. Έχουμε τον κορυφαίο σκόρερ της Serie A, τον Πιάτεκ, οπότε πρέπει να προσπαθήσουμε να τον εκμεταλλευτούμε. Αυτή τη στιγμή το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι να έχουμε ηρεμία. Θα πρέπει να είμαστε συμπαγείς και να έχουμε τον ίδιο τρόπο σκέψης».
Keywords
Τυχαία Θέματα