"Ευκαιρία να δείξουμε χαρακτήρα!"

Καμία... έκπτωση στο στόχο που πρέπει να έχει ο Άρης στην αυριανή (9/12) αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι δεν κάνει ο Σάββας Παντελίδης. Για τον προπονητή των "κίτρινων" στο παιχνίδι αυτό το βασικό ζητούμενο για την ομάδα του είναι να πάρει το τρίποντο και για να φτάσει σε αυτό πρέπει να δείξει στο γήπεδο την ποιότητά της και το χαρακτήρα της.
Στην επίσημη ιστοσελίδα
της ΠΑΕ Άρης, ο Έλληνας τεχνικός δήλωσε: "Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα, που διαθέτει καλούς παίκτες και παίζει καλό ποδόσφαιρο. Στηρίζεται στην ομαδική προσπάθεια και ξέρει να παίρνει αποτελέσματα.Η δική μας προσέγγιση δεν αλλάζει. Θέλουμε να έχουμε πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι κι αυτό θα επιδιώξουμε".

Και πρόσθεσε, μπαίνοντας στην ουσία του πράγματος, σε ό,τι αφορά στον ίδιο και την ομάδα του: "Περιμένω να γίνει ένας καλός αγώνας και πιστεύω ότι αποτελεί μια ευκαιρία για να βγάλουμε την ποιότητά μας ως ομάδα και να δείξουμε το χαρακτήρα μας.Πάμε για να ζητήσουμε τη νίκη, που θα μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο μας. Πιστεύω στην ομάδα μου και αισιοδοξώ ότι θα τα καταφέρουμε".
Keywords
Τυχαία Θέματα