Ποτσετίνο: «Δεν παραιτούμαι μετά το ντέρμπι»

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο χαρακτήρισε «ανοησίες» τις φήμες που τον θέλουν να παραιτείται μετά το ντέρμπι της Τότεναμ με την Άρσεναλ!

Σύμφωνα με φημολογίες που κυκλοφόρησαν μέσω social media, ο Αργεντινός τεχνικός φέρεται έτοιμος να εγκαταλείψει τη θέση του μετά το κυριακάτικο Λονδρέζικο ντέρμπι, κάτι που οδήγησε κάποιες στοιχηματικές εταιρίες να μην δέχονται πονταρίσματα για το αν θα είναι ο επόμενος προπονητής Πρέμιερ Λιγκ που θα αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο του.

Ωστόσο, ο Ποτσετίνο διέψευσε
κατηγορηματικά τις φήμες, λέγοντας ότι παραμένει κανονικά στο πόστο του.

«Τι μπορώ να πω για μία ανόητη φήμη; Μετά από πέντε χρόνια, τώρα ξεκινάμε την έκτη και κάθε καλοκαίρι προσπαθούμε να ξαναχτίσουμε και να βελτιώσουμε την ομάδα. Καλοκαίρι 1.0, 2.0, 3.0, 4.0, 5.0, τώρα είμαστε στην έκδοση 6.0. Δεν πρόκειται να φύγω μετά το ντέρμπι. Θα είμαι εδώ τη Δευτέρα και την Τρίτη, μετά θα ταξιδέψω μερικές μέρες - δεν θα πω που - και την Παρασκευή θα είμαι πάλι εδώ, θα συναντηθώ με τον Ντάνιελ Λίβι, θα δούμε μερικά ματς Εθνικών ομάδων και μετά θα προετοιμαστούμε για την επόμενη εβδομάδα. Στοιχηματίσατε ότι θα φύγω; Τότε χάσατε τα λεφτά σας!», είπε χαρακτηριστικά ο Ποτσετίνο.
Keywords
Τυχαία Θέματα