Πορτογαλία: Έρευνες των εισαγγελικών αρχών σε Μπενφίκα - Σάντα Κλάρα

Πορτογαλία: Έρευνες των εισαγγελικών αρχών σε Μπενφίκα - Σάντα Κλάραantoniamath11Τρί, 11/10/2020 - 01:22

Οι εισαγγελικές Αρχές επισκέφθηκαν τα γραφεία της Μπενφίκα και της Σάντα Κλάρα, προκειμένου να εξετάσουν την πιθανότητα να έχουν εμπλακεί σε κάποιο παράπτωμα σχετικά με οικονομικό έγκλημα, στο τομέα του ποδοσφαίρου.

Με βάση το πορτογαλικό κανάλι TVI, στο στόχαστρο βρίσκεται ο πρόεδρος των "αετών", Λουίς Φελίπε Βιέιρα, ο οποίος βρίσκεται στη συγκεκριμένη θέση μόλις ένα μήνα και είναι το κύριο πρόσωπο της συγκεκριμένης έρευνας.

Αντίστοιχα ως προς

τη Σάντα Κλάρα υπάρχει ένα ερωτηματικό σχετικά με τρεις μεταγραφές παικτών σε πρωτάθλημα της Λιβύης. Οι Αρχές της Πορτογαλίας είναι διατεθειμένες να ανακαλύψουν τη πραγματικά γίνεται και να κατονομάσει με τις κατάλληλες ποινές τους υπεύθυνους για την εξαπάτηση του κράτους. 

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - Primeira Liga - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Benfica - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SL Benfica ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Έρευνα έχουν αρχίσει στην Πορτογαλία, οι εισαγγελικές Αρχές σχετικά με οικονομικά εγκλήματα, περίεργες μεταφορές χρημάτων σε μεταγραφές, φορολογική απάτη και ξέπλυμα χρήματων στο ποδόσφαιρο, με Μπενφίκα και Σάντα Κλάρα να είναι οι πρώτες "τυχερές".  Article publish on Τρί, 11/10/2020 - 01:22 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα