Super League : Νέα πρόταση για τον επιτρεπτό αριθμό κρουσμάτων

Super League : Νέα πρόταση για τον επιτρεπτό αριθμό κρουσμάτωνantaloΔευ, 11/09/2020 - 23:56

Μετά τα όσα έγιναν και δεν έγιναν σε αυτή την 8η αγωνιστική – όπου σημειώθηκαν τρεις αναβολές σε επτά προγραμματισμένα ματς – η διοργανώτρια αρχή προσπαθεί να αντιμετωπίσει το σοβαρό θέμα με διαφόρους τρόπους έχοντας ως δεδομένο το πρόβλημα που διογκώνεται κάθε εβδομάδα, πλέον, με τις ημερομηνίες!


Στις βασικές επιδιώξεις του Συνεταιρισμού

είναι, σαφώς να πετύχει μεταβολές στο υγειονομικό πρωτόκολλο, ώστε τα ματς να αναβάλλονται με μεγαλύτερη δυσκολία και αυτό φαντάζει πλέον λογικό, χωρίς σε καμιά περίπτωση να μην λαμβάνεται υπόψη η ασφάλεια όλων στα γήπεδα και τις ομάδες!
Σύμφωνα με τα όσα ισχύουν τώρα ένα στον τελευταίο υποχρεωτικό έλεγχο, 48 ώρες πριν από κάθε αγώνα, εντοπιστούν τρεις ή περισσότεροι παίκτες «θετικοί» στον κορωνοϊό υπάρχει αναβολή.
Στην επιτροπή λοιμωξιολόγων, που έχει και τον τελευταίο λόγο στην τήρηση του Υγειονομικού πρωτοκόλλου,  έγινε πρόταση διαφοροποίησης του αριθμού των πιθανών κρουσμάτων από 3 σε 5 ή 6 ανά ομάδα έτσι ώστε να μειωθεί η πιθανότητα της αναβολής.


Η διοργανώτρια αρχή περιμένει τις αλλαγές πριν τα τέλη της επόμενης εβδομάδας έτσι ώστε η 9η αγωνιστική να διεξαχθεί με τα νέα δεδομένα.
Όλα βέβαια εξαρτώνται και από την πορεία της Πανδημίας καθώς τα καθημερινά ευρήματα είναι αυτά που διαμορφώνουν το κλίμα και τις διαθέσεις των υπευθύνων στον τομέα της δημόσιας Υγείας.
 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off antalo Off Off ΕΛΛΑΔΑ Την διαφοροποίηση του πρωτοκόλλου, μειώνοντας τις πιθανότητες αναβολής σε κάθε αγωνιστική, εξετάζει η Λίγκα, περιμένοντας τις τελικές αποφάσεις των λοιμωξιολόγων Article publish on Δευ, 11/09/2020 - 23:56 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα