Πόρτο - Μπενφίκα 1-1: Ισόπαλο το ντέρμπι στο "Ντραγκάο" (hls)

Πόρτο - Μπενφίκα 1-1: Ισόπαλο το ντέρμπι στο "Ντραγκάο" (hls)csaranΣάβ, 01/16/2021 - 01:21

Η Πόρτο υποδέχτηκε για την 14η αγωνιστική την Μπενφίκα στο "Ντραγκάο" στο κορυφαίο ντέρμπι του Πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Οι δύο ομάδες πήγαν με καλή ψυχολογία και αρκετά φορμαρισμένοι στο συγκεκριμένο παιχνίδι αφού αμφότερες έτρεχαν σερί νικών και ήταν ισόβαθμες στον βαθμολογικό πίνακα με 31 βαθμούς.

Η Μπενφίκα ξεκίνησε καλύτερα τον αγώνα και κατάφερε

να προηγηθεί στο 17ο λεπτό με γκολ του Γκριμάλντο μετά από πάσα του Σεφέροβιτς.

Στην συνέχεια η Πόρτο ισορρόπησε το παιχνίδι και σύντομα κατάφερε να σκοράρει.

Συγκεκριμένα οι "Δράκοι" στο 25 έφεραν το παιχνίδι στην ισοπαλία με τον Ταρέμι να βρίσκει δίχτυα εκμεταλλευόμενος την μπαλιά του Κορόνα.

Η αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν αφού στο 73ο λεπτό η ομάδα του Κονσεϊσάο έμεινε με 10 παίκτες μετά την αποβολή του Ταρέμι.

Η Μπενφίκα πίεσε όσο μπορούσε στο διάστημα που απέμενε αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο τέρμα που θα της έδινε μια μεγάλη νίκη στην έδρα του αντιπάλου της.

Το μεγάλο Πορτογαλικό ντέρμπι ολοκληρώθηκε ισόπαλο με
1-1 και οι δυο ομάδες συνεχίζουν ισόβαθμες στην δεύτερη θέση με 32 βαθμούς πίσω από την Σπόρτινγκ που είναι στην κορυφή με 36.

 

 

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ - Primeira Liga - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Porto - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ FC Porto ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το μεγάλο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής στην Πορτογαλία. Article publish on Σάβ, 01/16/2021 - 01:21 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα