Ποντένσε: Ο παίκτης των 20 εκατομμυρίων που ανεβάζει και την Superleague

Είναι σπάνιο ένας παίκτης που την περασμένη σεζόν έπαιζε βασικός σε ομάδα της Premier League και ήταν εκ των κορυφαίων να έρχεται στην Ελλάδα. Ίσως δεν έχει συμβεί ποτέ αυτό. Συνεπώς η είδηση της επιστροφής του Ντανιέλ Ποντένσε στην Ελλάδα είναι μια είδηση που δεν αφορά μόνο τον Ολυμπιακό,

αφορά στο σύνολό του το ταλαιπωρημένο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Καθώς, όταν ο Ντανιέλ Ποντένσε, φεύγει από τη Γουλβς για να έρθει στην Ελλάδα, τότε ουσιαστικά στέλνει και ένα μήνυμα σε άλλους παίκτες του κορυφαίου πορωταθλήματος του κόσμου. Ουσιαστικά τους βάζει σε σκέψεις, ότι η Ελλάδα ενδεχομένως να είναι μια καλή επιλογή. Μάλιστα ο Πορτογάλος διεθνής μεσοεπιθετικός βρίσκεται και στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία (27), συνεπώς το μήνυμα γίνεται ακόμα πιο ηχηρό.

Αυτή τη στιγμή δεδομένα θεωρείται ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάτι που επιβεβαιώνει με τα rankings της και έγκυρη ιστοσελίδα transfermarkt. Ο Ποντένσε είναι 25ος κορυφαίος Πορτογάλος ποδοσφαιιριστής (!!!), είναι 44ος ανάμεσα σε όλους τους αριστερούς εξτρέμ του κόσμου (!!!) και 36ος ποδοσφαιριστής του κόσμου γεννημένος το 1995 (!!!).

Διατηρεί στο ακέραιο τη χρηματιστηριακή του αξία στα 20 εκατομμύρια ευρώ, έχοντας φτάσει και στα 25 εκατομμύρια ευρώ ως παίκτης της Γουλβς και ο ίδιος θεωρεί τον Ολυμπιακό ως τη δική του ευκαιρία να βελτιωθεί κι άλλο πριν κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Ας τον απολαύσουμε λοιπόν τη σεζόν 2023-24 κατά την οποία θα κοσμεί τα γήπεδα της Superleague έναν χρόνο μετά την εξαιρετική του παρουσία σε αυτά της Premier League.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ποντένσε, Superleague,pontense, Superleague