Πολύ σκληρή για να ηττηθεί!

Η Τότεναμ επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας με 2-1 της Σαουθάμπτον, μετά τον αποκλεισμό-σοκ- στο Λιγκ Καπ από την Κόλτσεστερ. Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ, παρά το γεγονός πως αγωνίζονταν από το 31ο λεπτό με δέκα παίκτες, κατάφερε να πάρει το τρίποντο σημειώνοντας την τρίτη της νίκη στο πρωτάθλημα.

Η Τότεναμ προηγήθηκε με τον Εντομπελέ στο 24ο λεπτό με τον Γάλλο να σκοράρει το πρώτο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ.
Η ομάδα
του Ποτσετίνο έμεινε με δέκα παίκτες στο 31, καθώς αποβλήθηκε αντικρίζοντας για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα ο Οριέ. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής από την Ακτή Ελεφαντοστού, είχε δεχτεί την κίτρινη κάρτα και στο 23. Η Σαουθάμπτον, έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα ισοφάρισε στο 39` με τον Ίνγκς εκμεταλλευόμενος το λάθος του Λιορίς που έχασε ουσιαστικά τη μπάλα μέσα από τα πόδια του.

Οι γηπεδούχοι, πήραν εκ νέου το προβάδισμα, με τον Χάρι Κέιν μετά από εξαιρετική επίθεση! Σον Έρικσεν και Κέιν, έκρυψαν τη μπάλα και ο Κέιν μέσα από την περιοχή δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Γκαν για να κάνει το 2-1.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λιορίς, Βερτόνγκεν, Ρόουζ, Αλτερβάιρελντ, Οριέ(31 κόκκινη), Σισοκό, Έρικσεν, Γουίνκς(93 Γουανιγιάμα), Εντομπελέ(77` Ντάιερ), Σον(64 Λαμέλα), Κέιν.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Γκαν, Γιοσίντα, Μπέρτραντ,Βέστεργκαρντ(79` Άρμστρονγκ), Μπεντνάκερ, Οριόλ, Ρέντμοντ, Χόιμπεργκ, Γουάρντ, Μπουφάλ(88` Λονγκ), Ίνγκς(83` Ομπαφέμι)
Διαιτητής Γκρέιαμ Σκοτ
Keywords
Τυχαία Θέματα