5η νίκη για τη Γιουβέντους (video)


Η Γιουβέντους απείλησε με τους Ρονάλντο στο 8΄και την επέμβαση του τερματοφύλακα Μπερίσα και Κεντίρα που με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ στο 9ο λεπτό.

Ο Πετάνια σούταρε άουτ στο 15ο λεπτό και ο Σάλα έπραξε το ίδιο με σουτ εκτός περιοχής για τη Σπαλ με τη μπάλα να καταλήγει έξω από την εστία του Μπουφόν που έπαιξε με τη Γιουβέντους για το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά τον Μάιο του 2018.

Οι πρωταθλητές πίεσαν στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου δημιουργώντας τρεις καλές στιγμές. Με τον Ντιμπάλα να αναγκάζει τον Μπερίσα σε επέμβαση
στο 34’.

Τον Ράμσεϊ να έχει πολύ σημαντική ευκαιρία στο 43ο λεπτό με κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής και επέμβαση του Μπερίσα με τα πόδια.

Το σκορ άνοιξε ο Πιάνιτς με εξαιρετική εκτέλεση και σουτ εκτός περιοχής που δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον τερματοφύλακα της Σπαλ.

Πρωταγωνιστής και στο 2ο ημίχρονο ήταν ο Μπερίσα καθώς κράτησε το σκορ σε αξιοπρεπή για την ομάδα του επίπεδα.

Πρώτα στο 54’ όταν έδιξε σε κόρνερ κεφαλιά του Κεντίρα. Στο 67’ σταμάτησε τον Ντιμπάλα και στο 68ο κα ιτο 74ο λεπτό τον κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος πάντως κατάφερε να πετύχει το 2-0 στο 78ο λεπτό μετά από ασίστ του Ντιμπάλα.

Ο Μπερίσα δεν του επέτρεψε να πετύχει δεύτερο προσωπικό γκολ στις καθυστερήσεις με μια ακόμη εντυπωσιακή επέμβαση σε γυριστό σουτ που επιχείρησε ο Κριστιάνο.
Keywords
Τυχαία Θέματα