Πολωνία: Θα μείνει αξέχαστο το ντεμπούτο στον Σφιντέρσκι

Πολωνία: Θα μείνει αξέχαστο το ντεμπούτο στον ΣφιντέρσκιtnalΔευ, 03/29/2021 - 08:55

Ο Κάρολ Σφιντέρσκι δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό ου για το ντεμπούτο του με την εθνική Πολωνίας, όπου σκόραρε. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ βρήκε δίχτυα στην αναμέτρηση με την Ανδόρα και μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε πως το ντεμπούτο του θα του μείνει αξέχαστο.

Αρχικά, ο 24χρονος Πολωνός ποδοσφαιριστής δήλωσε: “Το γκολ που σημείωσα στο ντεμπούτο

μου είναι σίγουρα ένας εξαιρετικός λόγος για να είσαι ευτυχισμένος. Για αυτό δούλεψα από μικρή ηλικία. Χαίρομαι που έφτασε επιτέλους αυτή η στιγμή. Έχω μια ευκαιρία στην εθνική ομάδα, σημείωσα ένα γκολ και αυτό θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη μου για το υπόλοιπο της ζωής μου”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα λειτουργήσαμε με επιθετική νοοτροπία. Ήμουν έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα. Προσπάθησα να δημιουργήσω κάτι καλό για τον εαυτό μου και τους συμπαίκτες μου και λειτούργησε άψογα. Σίγουρα οι συμπαίκτες μου και ο τρόπος που παίξαμε με βοήθησαν στο ντεμπούτο μου. Ο προπονητής μου έδωσε μια ευκαιρία, είχα λίγο χρόνο για να δείξω τα στοιχεία μου και χαίρομαι που βοήθησα την ομάδα. Θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά για να πάρω περισσότερες ευκαιρίες”.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - FIFA World Cup - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Poland - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Poland ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Κάρολ Σφιντέρσκι δεν μπορούσε να κρύψει τον ενθουσιασμό ου για το ντεμπούτο του με την εθνική Πολωνίας, όπου σκόραρε. Article publish on Δευ, 03/29/2021 - 08:55 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα