Ισπανία: Ο Λουίς Ενρίκε θεωρεί δίκαιη τη νίκη

Ισπανία: Ο Λουίς Ενρίκε θεωρεί δίκαιη τη νίκηtnalΔευ, 03/29/2021 - 08:16

Ο Λουίς Ενρίκε τόνισε πως η Ισπανία κέρδισε δίκαια 2-1 τη Γεωργία και πως δεν τον ενδιαφέρει αν υπάρχει αντίθετη άποψη για αυτό. Ο προπονητής των “φούριας ρόχας” πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του Ντάνι Όλμο στις καθυστερήσεις, που έδωσε το “τρίποντο” στην ομάδα του και δήλωσε πως η ομάδα του είχε πρόβλημα αυτοπεποίθησης κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Χαρακτηριστικά,

ο Ισπανός τεχνικός δήλωσε: “Ήμουν στα πρόθυρα... εμφράγματος. Χάναμε σε αυτοπεποίθηση και αυτό μπορούσε να το δει κάποιος στο πρώτο ημίχρονο. Δεχτήκαμε ένα γκολ από ένα μικρό αμυντικό λάθος και από εκείνο το σημείο και μετά, ξέραμε ότι θα γινόταν περίπλοκο για εμάς. Η διάθεση μας ήταν να παίξουμε με περισσότερες εσωτερικές πάσες για να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες”.

Στη συνέχεια, ο προπονητής της Ισπανίας συμπλήρωσε: “Πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη και αν κάποιοι θεωρούν το αντίθετο, δε με απασχολεί. Αν σκοράρεις στις καθυστερήσεις ενός αγώνα, είναι επειδή έχεις δουλέψει σκληρά για το γκολ. Καθεμία νίκη θα ανυψώσει το ηθικό μας, αλλά δε μας παίρνει να χαλαρώσουμε τώρα”.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - FIFA World Cup - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Spain - Ποδόσφαιρο Off Off tnal Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Spain ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο Λουίς Ενρίκε τόνισε πως η Ισπανία κέρδισε δίκαια 2-1 τη Γεωργία και πως δεν τον ενδιαφέρει αν υπάρχει αντίθετη άποψη για αυτό. Article publish on Δευ, 03/29/2021 - 08:16 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα