Ποιος Σίλβα; Ο Ράμος!

Η ζάπλουτη και μεταγραφικά απρογραμμάτιστη Παρί αποχωρίστηκε τον Τιάγκο Σίλβα με την ευγένεια που δείχνει απλήρωτος εργαζόμενος στον διευθυντή του, μετά από δυο χρόνια βασανιστηρίων! Τον πέταξε σαν στημένη λεμονόκουπα!

Με τον ίδιο ωραίο τρόπο ξεφορτώθηκε από την ομάδα αστέρων και μόνο αστέρων και τον Καβάνι. Ούτε στο βίντεο με τα πενηντάχρονα του συλλόγου έβαλαν γκολ του! Λες και έπαιζε στη Γκρενόμπλ! Απαξίωση.

Η Παρί καλοσώρισε

τον Σέρχιο Ράμος με τιμές αρχηγού κράτους, όχι βασιλιά. Βασιλιάς στο Παρίσι είναι ο Νεϊμάρ. Θεός ο Μέσι. Λογική η σειρά.

Ο αγαπητός και εξαιρετικός με τη Ρεάλ Σέρχιο Ράμος, δυο χρόνια νεότερος από τον Σίλβα, (37-35) πήγε στη γαλλική πρωτεύουσα (προφανώς ως… νεότερος) για να ξεγράψει μονομιάς τον Πρωταθλητή Ευρώπης με την Τσέλσι του Τούχελ, Σίλβα από το κάδρο των κορυφαίων στόπερ στην ιστορία του συλλόγου! Προσβολή.

Την ώρα που ο Σίλβα είναι βασικός και απροσπέλαστος στην πρωτοπόρο του αγγλικού πρωταθλήματος Τσέλσι και δικαιολογημένα αναρωτιόταν στη μεταγραφή του Ισπανού γιατί τον έδιωξαν ως αποτυχημένο και προφανώς γερασμένο αγωνιστικά, ο Ράμος δίνει μάχη για να αγωνιστεί βασικός στην Παρί (και μάχη πλέον για να κρατήσει το συμβόλαιό του), η οποία πορεύεται με Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Κέρερ, Ντιαλό και τα άλλα παιδιά. Το λες και επιτυχία του… skouting!

Όχι τίποτε άλλο, αλλά στην Παρί έχουν μάτι. Και λεφτά. Με τα οποία λεφτά, βγάζουν τα μάτια τους. Ποιος Σίλβα τώρα; Ο Ράμος!

Keywords
Τυχαία Θέματα