Ποιος φορ; Ο Γιακουμάκης (video)

Η ΑΕΚ ψάχνει φορ, ο Πόνσε ακόμα δεν έχει απαντήσει, αλλά στο Κίελτσε ο Γιώργος Γιακουμάκης δίνει τις δικές του απαντήσεις. Στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (9/7), στο δίτερμα που έγινε στο φινάλε, ο Έλληνας επιθετικός έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και μπορεί να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα.

Η ομάδα του, με τις κίτρινες φανέλες, νίκησε 2-0 τους αντιπάλους με τα μαύρα, με τον Γιακουμάκη να πετυχαίνει και τα δύο γκολ.
Γενικά ήταν μια προπόνηση στην οποία ο νεαρός στράικερ έκανε αυτό ακριβώς που ψάχνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης από τον επιθετικό του. Σκόραρε σχεδόν σε κάθε ευκαιρία που του παρουσιάστηκε, αφού ήταν εύστοχος και στην άσκηση τακτικής που είχε προηγηθεί, σκοράροντας δύο ακόμα φορές.

Νωρίτερα πάντως από το δεύτερο γκολ του Γιακουμάκη στο δίτερμα, η ομάδα με τα μαύρα θα μπορούσε να έχει ισοφαρίσει, αλλά ο εξαιρετικός Βασίλης Μπάρκας και το δοκάρι κράτησαν το μηδέν. Αρχικά ο διεθνής γκολκίπερ έδιωξε τη μπάλα από το σουτ του Κλωναρίδη και στη συνέχεια της φάσης ο νεαρός Φοίβος Μπότος ήταν άτυχος, αφού η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο δίτερμα την ομάδα των "κιτρινων" αποτελούσαν οι Γκάλο, Χουλτ, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Σιμόες, Μοράν, Μάνταλος, Μπακασέτας, Λιβάια και Γιακουμάκης, ενώ οι "μαύροι" ήταν οι: Μπακάκης, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Γιαννούτσος, Γαλανόπουλος, Γιούσης, Αλμπάνης, Αϊντάρεβιτς, Κλωναρίδης.
Keywords
Τυχαία Θέματα