Πογκμπά: ”Τι θέλω; Τρόπαια”

Το νέο νούμερο ”10” της Μεγάλης Κυρίας παρουσιάστηκε και δήλωσε ενθουσιασμένος ενόψει της νέας περιόδου. Πρωταρχικός στόχος είναι να επιστρέψει μαζί του η Γιουβέντους στη κορυφή της Serie A.

“Πάντα ακολουθούσα τη Γιουβέντους, ακόμα και όταν ήμουν στο Μάντσεστερ. Είναι η κορυφαία ομάδα στην Ιταλία. Και οι άλλες ομάδες βελτιώνονται, αλλά ήρθα πίσω για να επιστρέψουμε στη κορυφή. Ήμουν σε επαφή με τον Μαξ Αλέγκρι και όταν ήμουν στο Μάντσεστερ. Έχω λάβει πολλές

προσφορές, αλλά η καρδιά μου είπε Γιουβέντους. Ήθελα μόνο αυτή την επιστροφή. Είχα πολλά προβλήματα στο Μάντσεστερ όπως τραυματισμούς, διαφορετικούς προπονητές και θέση στο γήπεδο. Γνωρίζουμε πως εδώ παίζουμε με τρεις παίκτες στο κέντρο, το πιο σημαντικό είναι να βρεθώ στον αγωνιστικό χώρο.

Πότε επέλεξε τη Γιούβε: Ήταν η στιγμή που η καρδιά μου μου είπε ότι η Γιούβε ήταν ο προορισμός μου. Ένιωσα μέσα μου ότι εδώ ήθελα να επιστρέψω και πήρα την απόφασή μου. Πιστεύω στο πεπρωμένο, είμαι χαρούμενος με όλες τις επιλογές που έχω κάνει. Μερικές φορές τα πράγματα δεν πάνε όπως θα ήθελες, αλλά είμαι χαρούμενος με εκείνα τα χρόνια στο Μάντσεστερ: Μεγάλωσα, έμαθα πολλά και έγινα φίλε. Τώρα το παρόν μετράει: Είμαι εδώ! Είναι πάντα χαρά να βλέπεις τη στοργή των οπαδών της Γιουβέντους όλα αυτά τα χρόνια. Ήμουν συγκεντρωμένος στο να πάω καλά στο Μάντσεστερ, αλλά στο τέλος αυτής της χρονιάς σκέφτηκα ότι θα ήθελα να επιστρέψω και το έκανα». “

Αλέγκρι: “Έμεινα πάντα σε επαφή, ακόμα και τα τελευταία χρόνια, είχα πάντα καλή σχέση μαζί του. Ζήσαμε υπέροχα χρόνια μαζί, αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψω εδώ μετον κατάλληλο άνθρωπο”.

Ντι Μαρία: “Γνωρίζουμε την κατηγορία του, έχει εμπειρία και έχει κερδίσει πολλά. Έχω ήδη δει από τις πρώτες μέρες ότι είναι μεγάλος πρωταθλητής και έχει μεγάλη επιθυμία να κερδίσει”

Keywords
Τυχαία Θέματα