Πογιάτος: «Στον Παναθηναϊκό δεν με άφησαν να δουλέψω»

Πογιάτος: «Στον Παναθηναϊκό δεν με άφησαν να δουλέψω»ageorgiΔευ, 01/18/2021 - 12:14

Ο Ντάνι Πογιάτος χαρακτήρισε «καταστροφή» τη σύντομη θητεία του στον Παναθηναϊκό.

Ο Ισπανός τεχνικός που θα αναλάβει την ιαπωνική Τοκουσίμα Βόρτις τον Φεβρουάριο, μίλησε στην As και αναφέρθηκε στην απόλυσή του από τους «πράσινους».

Είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν ξέρω τι συνέβη. Προέρχονταν από καταγγελία για το Financial Fair Play, άλλαξαν παίκτες, αθλητικό διευθυντή... Δεν με άφησαν να δουλέψω.

Η δυναμική δεν ήταν τόσο κακή. Ήμουν χαρούμενος στη Ρεάλ Μαδρίτης και αν την άφησα είναι επειδή μου ζήτησαν να δώσω ένα στυλ στην ομάδα και το σύλλογο. Αλλά έφτασαν μια ήττα και ισοπαλία το τελευταίο λεπτό και είδαν ότι ήταν η ώρα της αλλαγής. Υπήρχε καλή προδιάθεση από τον ιδιοκτήτη, ούτε υπήρξε τελεσίγραφο ... Ήταν ένα πολύ περίεργο πράγμα. Είχα μια άδεια, πήγα με τη σύζυγό μου έξω από την Αθήνα και ενώ έλειπα μου είπαν να πάω στα γραφεία. Αλλά πριν από όλα αυτά, η απόλυση είχε ήδη γίνει γνωστή σε όλα τα μέσα ενημέρωσης. Μια καταστροφή».

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παναθηναϊκός ΕΛΛΑΔΑ Ο Ντάνι Πογιάτος χαρακτήρισε «καταστροφή» τη σύντομη θητεία του στον Παναθηναϊκό.

Article publish on Δευ, 01/18/2021 - 12:14 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα