Γιαννούλης: Πέρασε ιατρικά στη Νόριτς

Γιαννούλης: Πέρασε ιατρικά στη ΝόριτςageorgiΔευ, 01/18/2021 - 11:36

Ο Δημήτρης Γιαννούλης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στη Νόριτς και είναι έτοιμος να υπογράψει στην ομάδα της Τσάμπιονσιπ.

Σύμφωνα με το Sky Sports, τα «καναρίνια» συμφώνησαν με τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του διεθνούς μπακ ως δανεικού έως το τέλος της σεζόν με υποχρετική οψιόν αγοράς ύψους περίπου 7

εκατ. ευρώ σε περίπτωση που η Νόριτς κερδίσει την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο ειδικός των μεταγραφών στο αγγλικό δίκτυο Λάιαλ Τόμας, μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Γιαννούλη:

«Είναι σημαντικό απόκτημα για τη Νόριτς. Τους τελευταίους 12-18 μήνες τον παρακολουθούσαν αρκετά μεγάλες ομάδες, συμπεριλαμβανομένης και της Νιούκαστλ από την Πρέμιερ Λιγκ, αλλά ακόμα και η Νάπολι από την Serie A.

Είναι ένας πολύ δημιουργικός παίκτης. Βγάζει πολλές σέντρες στην περιοχή, αλλά είναι επίσης αρκετά μεγαλόσωμος και δυνατός αμυντικά. Σύμφωνα με το Wyscout έχει κερδίσει το 60% των αμυντικών μονομαχιών του φέτος, κάνει κατά μέσο όρο κλεψίματα ανά αγώνα και έχει κάνει τέσσερις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις φέτος. Η Νόριτς τον παρακολουθεί από τότε που ήταν στην Πρέμιερ Λιγκ και φαίνεται να παίρνει έναν επιπέδου Πρέμιερ Λιγκ αριστερό μπακ, έτοιμο για την επόμενη σεζόν, αν κερδίσει την άνοδο. Είναι στο δρόμο γι΄αυτό με δυνατό ρόστερ και η συμφωνία είναι έξυπνη. Αν ανέβουν θα πληρώσουν μόνο 7 εκατ. ευρώ και αν όχι τότε ο παίκτης επιστρέφει στον ΠΑΟΚ. Έξυπνο».

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ - Championship - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Norwich- Ποδόσφαιρο Off Off ageorgi Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Ο Δημήτρης Γιαννούλης πέρασε από ιατρικές εξετάσεις στη Νόριτς και είναι έτοιμος να υπογράψει στην ομάδα της Τσάμπιονσιπ.

Article publish on Δευ, 01/18/2021 - 11:36 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα