Πογέτ: “Το δεύτερο ημίχρονο ήταν κορυφαίο” (vid)

Ο Γκουστάβο Πογέτ ήταν απολαυστικός στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα. Μιλώντας στη NOVA και στον Αποστόλη Λάμπο δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το παιχνίδι της Ελλάδας στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός στάθηκε επίσης στην ανάπαυλα και στο τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια. Μίλησε για τον Πέλκα και για τον Μάνταλο για τον οποίον είπε… “ο Πέτρος είναι ο άνθρωπός μου. Ετσι απλά”.

Στην αρχή των δηλώσεών του είπε: “Το

παιχνίδι το χωρίζουμε σε δύο ημίχρονο. Στο πρώτο ημίχρονο δυσκολευτήκαμε γιατί βρήκαμε αντίσταση από τους αντιπάλους μας. Ισοφάρισαν και γρήγορα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα κορυφαίο διάστημα. Δεν περνούσε τίποτα πίσω, οι σέντρες ήταν ελεγμένες, οι μπακ ανέβαιναν, οι επιθετικοί έψαχναν τα γκολ. Είχαμε πει στην Κύπρο ότι θα μιλάμε ευχάριστα στο επόμενο παιχνίδι και εδώ είμαστε”.

Για το τι ειπώθηκε στο ημίχρονο στα αποδυτήρια είπε: “Δεν θα σας πω τι είπα στα παιδιά θα σας πω μόνο ότι ήταν μια καλή συγκέντρωση στο ημίχρονο με τα παιδιά”.

Για το ότι είπε στον Πέλκα και στον Μασούρα ότι θα σκοράρουν είπε: “Μου είπε ο Πέλκας ότι σας το είπε. (Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Πέλκα στη ΝOVA που αναφέρεται στο τι τους είπε ο Πογέτ). Τους είπα ότι θα βάλουνε γκολ. Τους είπα ότι είστε επιθετικοί, θέλουμε τα γκολ σας. Ίσως φταίω και εγώ που δεν το είχα ζητήσει σε άλλα παιχνίδια. Μην ανησυχείτε, τώρα θα τους το ζητάω σε κάθε παιχνίδι”.

Για τον πανηγυρισμό του στο γκολ του Μάνταλου είπε: “Ο Πέτρος είναι ο άνθρωπός μου. Έτσι απλά”.

Για τη συνέχεια είπε: “Είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από ό,τι το προηγούμενο Φεβρουάριο. Χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες. Να είναι καλά, να παίζουν παιχνίδια, τώρα θα παίξουμε και τα φιλικά παιχνίδια του Νοεμβρίου, ίσως να δοκιμάσουμε και κάποιους παίκτες που δεν έχουμε δει είναι 50-50 το να δοκιμάσουμε και κάποιους νέους παίκτες”.

Keywords
Τυχαία Θέματα