Πληθαίνουν οι απουσίες στη ρακέτα

Νέο πρόβλημα προέκυψε σήμερα (13/3) στις θέσεις των ψηλών στους «κίτρινους», καθώς έμεινε εκτός προπόνησης και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης.

Κακό μάτι είδε τους ψηλούς του Άρη. Μετά τον Βασίλη Χρηστίδη χθες (12/3), πρόβλημα προέκυψε σήμερα και με τον Μιχάλη Τσαϊρέλη. Ο τελευταίος, λόγω ενοχλήσεων στη μέση, έμεινε εκτός προπόνησης, με αποτέλεσμα να αδειάσει η ρακέτα των «κίτρινων».

Σε ό,τι αφορά στον Τσαϊρέλη, ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας στο σημείο όπου πονάει. Αύριο θα εκτιμηθεί εκ νέου η κατάστασή του. Όσο για τον Χρηστίδη, έκανε σήμερα ατομικό πρόγραμμα προπόνησης και θεραπεία, για
να ξεπεράσει το ελαφρύ διάστρεμμα, που υπέστη χθες.

Ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Γιαννάκης, ασφαλώς και προβληματίζεται από τη διπλή απουσία πριν από μια σημαντική αναμέτρηση, όπως είναι αυτή που ακολουθεί με τον ΓΣ Λάρισας Φάρο (17/3). Δεν μπορεί να δουλέψει όπως θέλει στην προπόνηση, ενώ οι μέρες που απομένουν μέχρι το παιχνίδι είναι λίγες. Ευελπιστεί, πάντως, ότι θα έχει και τους δύο ψηλούς της ομάδας διαθέσιμους στον ερχόμενο αγώνα.

Να σημειωθεί ότι για μία ακόμη ημέρα μόνος του προπονήθηκε ο νεαρός γκαρντ των «κίτρινων», Παναγιώτης Καλαϊτζάκης. Αυτός αντιμετωπίζει πρόβλημα στα γόνατά του. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι κανονικά στη διάθεση του κόουτς του Άρη.
Keywords
Τυχαία Θέματα