Τανταλίδης: «Έμαθα από τα περσινά λάθη»

Ο Αντώνης Τανταλίδης βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στην κατηγορία των ανδρών και είναι παρών με την Εθνική ομάδα της ενόργανης γυμναστικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μπακού (15-18/3).

Σε δηλώσεις του ο 21χρονος πρωταθλητής αναφέρει:

«Ελπίζω ότι το 2018 θα πάει καλύτερα για μένα. Φέτος νιώθω πιο έτοιμος για να δείξω τις δυνατότητές μου και να μάθω από τα λάθη της περσινής χρονιάς. Πιστεύω ότι με τον χρόνο και με διαρκή δουλειά θα βελτιώνομαι ακόμα περισσότερο».

Αμέσως μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του περασμένου Οκτωβρίου, ο Τανταλίδης προχώρησε
σε καθαρισμό στον δεξιό αστράγαλο, ώστε να απαλλαγεί από ενοχλήσεις που αισθανόταν. «Έμεινα εκτός προπονήσεων για περίπου ένα μήνα, αλλά πλέον είμαι απολύτως καλά. Στις ασκήσεις εδάφους ανέβασα τον συντελεστή δυσκολίας του προγράμματός μου στο 6,20, ενώ στον πλάγιο ίππο κράτησα το ίδιο πρόγραμμα με πέρυσι, που ξεκινά από το 5,90. Περιμένω να κάνω μία καλή αρχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Μπακού. Θέλω να μπω στον τελικό του εδάφους, χωρίς να αποκλείεται να έχουμε κάτι καλό και στον πλάγιο ίππο».

Και καταλήγει: «Έχω στόχους και όνειρα για φέτος, αλλά δεν θέλω να βιαστώ. Κάθε αγώνας που περνάει και κάθε αποτέλεσμα, θα μάς δείχνει τι πρέπει να βελτιώσουμε και πού μπορούμε να φτάσουμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα