Πλησιάζει Super League η Κηφισιά, ανατροπή για ΠΑΟΚ Β, ελπίδες για Θεσπρωτό

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, η πρωτοπόρος του Β’ ομίλου της Super League 2, Κηφισιά νίκησε 3-0 την ΑΕΚ Β στο “Ζηρίνειο” και πλησίασε ακόμα περισσότερο στο όνειρο της ανόδου στη Super League.

Η Κηφισιά επικράτησε 3-0 σε ματς για την 23η αγωνιστική της Super League

2 με σκόρερ τους Ταλάλ (34′), Τέτεϊ (49′) και Καλλέργη (77′).

ΠΑΟΚ Β – Νίκη Βόλου 3-1

Ο ΠΑΟΚ Β αν και βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση να κερδίσει με 3-1 τη Νίκη Βόλου και να την φτάσει στη βαθμολογία στους 38 βαθμούς.

Ο Τζιώρας μετά από τρία λεπτά παιχνιδιού άνοιξε το σκορ, με τους γηπεδούχους να απαντούν με γκολ των Δαρέλα (34′ πεν.), Σπυράκου (84′) και Πανίδη (93′) φτάνοντας έτσι στη νίκη με ανατροπή.

Διαγόρας Ρόδου – Θεσπρωτός 2-3

Mε πολύτιμη νίκη επιστρέφει στην Ηγουμενίτσα ο Θεσπρωτός, ο οποίος στο 87′ πήρε το “τρίποντο” στη Ρόδο όπου επικράτησε 3-2 του Διαγόρα. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 28′ με το σουτ του Φακκή, με τον Διαγόρα να απαντά δέκα λεπτά μετά με τον Σταμένκοβιτς.

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο 57ο λεπτό με το γκολ του Μανιά, όμως ο Θεσπρωτός με γκολ των Μιγγου (83′) και Βασιλάκη (87′) έφτασε σε μια νίκη που του δίνει ελπίδες παραμονής στην Super League 2.

Βέροια – Παναθηναϊκός Β 1-1

Για έκτο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη έμεινε ο Παναθηναϊκός Β που ήρθε ισόπαλος 1-1 με τη Βέροια στην έδρα της. Η νίκη για τους “πράσινους” χάθηκε στο 92ο λεπτό με γκολ που σημείωσε ο Κατσούκης. Για το “τριφύλλι” σκόραρε ο Αθανασακόπουλος στο 47ο λεπτό.

Αυτός ο βαθμός φέρνει τους «πράσινους» στην 7η θέση της βαθμολογίας σε ισοβαθμία με τον Μακεδονικό και τον Αλμωπό στους 26 βαθμούς, ενώ η «βασίλισσα του βορρά» παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη και την 12η με 21 βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα