Αίγινα: Τρεις μαθήτριες τραυματίστηκαν όταν λύθηκε το χειρόφρενο λεωφορείου- Σφηνώθηκαν ανάμεσα σε δυο πούλμαν

Τρεις μαθήτριες τραυματίστηκαν έξω από το μοναστήρι του Άγιου Νεκτάριου στην Αίγινα από πούλμαν, το οποίο τις παρέσυρε, σήμερα Πέμπτη στις περίου 13.00. Όπως φαίνεται από τις πρώτες πληροφορίες, το χειρόφρενο του λεωφορείου λύθηκε και οι μαθήτριες σφηνώθηκαν ανάμεσα σε δυο πούλμαν.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το aegina portal, το πούλμαν είχε μεταφέρει προσκυνητές στον Άγιο Νεκτάριο. Οι τρεις μαθήτριες που τραυματίστηκαν δεν ήταν επιβάτες του συγκεκριμένου πούλμαν και είχαν αποβιβαστεί εκείνη την

στιγμή από άλλο.

Πρόκειται για μαθήτριες ηλικίας 14 – 15 ετών οι οποίες σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες είχαν έρθει με το σχολείο τους εκδρομή στο νησί.

Οταν λύθηκε το χειρόφρενο του πούλμαν δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και βρέθηκαν ανάμεσα στα δυο οχήματα. Οι μαθήτριες μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας του νησιού και οι οδηγοί καταθέτουν στην αστυνομία.

Το Aegina Portal επικοινώνησε με τον αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας κ. Δούκα Σωκράτη, ο οποίος είπε ότι και οι τρεις τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Αίγινας. Τα δύο από τα κορίτσια φέρουν εκδορές και το τρίτο κακώσεις στο θώρακα. Και τα τρία παιδιά σε αυτή τη φάση είναι εκτός κινδύνου και ετοιμάζονται για να διακομισθούν, είπε ο κ. Σωκράτης Δούκας.

Πηγή: ΤΗΕΤΟC

Keywords
Τυχαία Θέματα