"Πλήρωσε" τη φλυαρία της η Νάπολι! (video)

Η Νάπολι έχασε δρόμο στο μεγάλο ματς της 10ης αγωνιστικής με τη Ρόμα στο Σαν Πάολο, καθώς οι τζιαλορόσι κατάφεραν να φύγουν με τον βαθμό μετά την ισοπαλία 1-1. Ο Τζέκο σκόρερ για τη Ρόμα (14'), ισοφάρισε ο Μέρτενς στην εκπνοή ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή στο 56'.

Την... κοίμισε για να σκοράρει ο Ελ Σαραουί

Η Νάπολι ήταν η ομάδα που είχε την υπεροχή στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και έχασε τις ευκαιρίες μέχρι το δέκατο λεπτό με Ινσίνιε και Μίλικ να ανοίξει το σκορ. Κόντρα στη ροή του ματς η Ρόμα κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Στεφάν Ελ Σαραουί.
Ο Ιταλός έμεινε ξεχασμένος στην καρδιά της άμυνας, δέχτηκε την μπάλα από τον Ουντέρ και με ψύχραιμο πλασέ στη γωνία, νίκησε τον Οσπίνα για τον 1-0!

Όλσεν σώζει, Τζέκο απειλεί

Μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους ο Έντιν Τζέκο αποτέλεσε πηγή κινδύνων για την άμυνα της Νάπολι, που εξαιτίας του επικίνδυνου Βόσνιου δεν μπορούσε να επικεντρωθεί στην προσπάθεια ισοφάρισης, την ώρα που ο τερματοφύλακας των Ρωμαίων, Ρόμπιν Όλσεν βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα και σταμάτησε όποτε χρειάστηκε τους Μίλικ, Χάμσικ και Ινσίνιε. Ο Τζέκο έχασε μια τεράστια ευκαιρία στο 35ο λεπτό με τον Ραούλ Αλμπιόλ να κόβει την μπάλα στη γραμμή, ενώ ο Βόσνιος είχε «ξεφορτωθεί» τον εξουδετερωμένο Οσπίνα. Στο φινάλε του ημιχρόνου ο Πάολο ντε Ρόσι αποχώρησε εξαιτίας τραυματισμού, ολοκληρώνοντας άδοξα την 450η συμμετοχή του στη Serie A! Τη θέση του δίπλα στον Ενζονζί στη μεσαία γραμμή πήρε ο Κριστάντε.

Φλύαρη για 90 λεπτά, “μίλησε” στο φινάλε!

Η Νάπολι πάλεψε για το γκολ, αλλά αποδείχτηκε φλύαρη, καθώς οι Ρωμαίοι κρατούσαν το μηδέν στην άμυνα παρά τις πολλές επιθετικές ενέργειες των γηπεδούχων. Ο Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο είδε και τον Κώστα Μανωλά να αποχωρεί εξαιτίας τραυματισμού στο 75ο λεπτό για να πάρει τη θέση του ο Φάσιο. Οι παρτενοπέι έφτασαν μια ανάσα από το γκολ στο 68’ με τον Καγεχόν και στο 82’ με τον Ινσίνιε, αλλά ορθώς ο επόπτης ακύρωσε τα γκολ ως οφσάιντ και στις δύο περιπτώσεις. Μια από τις σημαίες της Νάπολι, ο Ντρις Μέρτενς (αντικατέστησε τον Μίλικ στο 56') έδωσε τη λύση στους γηπεδούχους, σκοράροντας αφύλακτος με πλασέ στο 90ο λεπτό ύστερα από φάση διαρκείας και με αρκετή δόση τύχης, καθώς η μπάλα έφτασε στον Βέλγο από αποτυχημένο βολέ του Καγεχόν! Αυτή ήταν και η τελευταία σπουδαία στιγμή στο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να αρκούνται στη συγκομιδή ενός πόντου.
Η Νάπολι έμεινε στους 22 και αυτά είναι καλά νέα για την πρωτοπόρο Γιουβέντους των 28 πόντων!
Keywords
Τυχαία Θέματα