Δέλλας: " Κόστισαν κάποια προσωπικά λάθη " (video)

Παρά την απώλεια της νίκης στο φινάλε της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, ο προπονητής του Παναιτωλικού, Τραϊανός Δέλλας εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη συνέχεια.

Ο τεχνικός των "καναρινιών" στάθηκε στα προσωπικά λάθη που έγιναν στο ματς και τόνισε πως η ομάδα του "πληρώνει" την απειρία της στη διαχείριση των παιχνιδιών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα στη συνέντευξη τύπου:

Για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης:

«Σε άλλο ένα παιχνίδι στην έδρα μας όπως με τη Λαμία αφήσαμε
δύο βαθμούς. Στο πρώτο μέρος ήταν ισορροπημένο το ματς. Στο δεύτερο μέρος μετά τα δέκα πρώτα λεπτά ήμασταν καλύτεροι και βάλαμε το γκολ. Δημιουργήσαμε και προϋποθέσεις για ένα δεύτερο γκολ και δυστυχώς δεχθήκαμε το γκολ στο τέλος κάτι που μας στενοχωρεί. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο.

Πρέπει να συνεχίσουμε και να μαθαίνουμε από τα λάθη μας. Αυτοί οι βαθμοί που χάσαμε θα μπορούσαν να μας εκτοξεύσουν ψηλά. Έγιναν κάποια προσωπικά λάθη που σήμερα μας κόστισαν. Πρέπει όμως να κρατήσουμε και τα θετικά. Τα παιδιά έδειξαν πολύ πάθος όχι μόνο σήμερα αλλά και στα προηγούμενα παιχνίδια. Πιστεύω ότι τους τέσσερις βαθμούς που χάσαμε στην έδρα μας, θα τους βρούμε κάπου αλλού».

Για τη διαχείριση των αγώνων από την ομάδα του Παναιτωλικού:

«Πολλές φορές μπορεί να πληρώνουμε και την απειρία μας στη διαχείριση των παιχνιδιών. Πρέπει όμως να πληρώσουμε αυτό το τίμημα για να προοδεύσουμε σαν ομάδα».
Keywords
Τυχαία Θέματα