Πλεονέκτημα πρόκρισης στον τελικό για την Λιντς (video)

Η "πληγωμένη" λόγω τραυματισμών Λιντς κατάφερε να αποδράσει από το Πράιντ Παρκ νικώντας 0-1 την Ντέρμπι με το γκολ του Ρουφ.

Μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού ήταν οι φάσεις του πρώτου ημιχρόνου. Η Ντέρμπι που μπήκε πιο δυνατά, πλησίασε στο γκολ στο 8', αλλά ο Μπεράρντι πρόλαβε το σουτ του Νάτζεντ. Στο 12' ο Ντάλας σούταρε
άουτ με το δεξί και αυτές ήταν όλες οι φάσεις του 45λέπτου. Η Λιντς είχε την κατοχή, κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα, αλλά χωρίς γκολ.

Διαφορετική ιστορία στο δεύτερο μέρος, με τον Χάρισον να ακουμπάει το γκολ στο 47' και τελικά αυτό να έρχεται στο 55΄, όταν ο Χάρισον σέρβιρε και ο Ρουφ με άμεση εκτέλεση έκανε το 0-1. Η φάση που σημάδεψε την αναμέτρηση έγινε στο 77' όταν ο διαιτητής Πάουσον έδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Χάρισον στον Ουίλσον, αλλά με υπόδειξη του βοηθού του πήρε πίσω την απόφαση του καταλογίζοντας επιθετκό φάουλ.

Το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με τα "παγώνια" να παίρνουν προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού που θα γίνει σε 4 μέρες στο γήπεδό τους.

ΝΤΕΡΜΠΙ: Ρους, Μπογκλ, Τομόρι, Κίογκ, Μαλόουν, Χολμς(70' Μπένετ), Τζόνσον, Μάουντ, Ουίλσον, Λόρενς(86' Χαντλστόουν), Νάτζεντ(64' Μάριοτ)

ΛΙΝΤΣ: Κασίγια, Έιλινγκ, Μπεράρντι, Κούπερ, Ντάλας, Φίλιπς, Κλιχ, Φορσόου(23' Σακλτον), Ερνάντες, Χάρισον, Ρουφ(80' Κλαρκ)
Keywords
Τυχαία Θέματα