Πλατινί: Τέλος στα σενάρια περί προεδρίας της γαλλικής ομοσπονδίας

Η Γαλλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου είναι «ακέφαλη» από τις 11 Ιανουαρίου, όταν ο Νοέλ Λε Γκρε παραιτήθηκε από την προεδρία. Ο ίδιος αποχώρησε από τη θέση του ύστερα από τις κατηγορίες για σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

Τις τελευταίες μέρες κυκλοφορούν φήμες ότι ο Μισέλ Πλατινί αναμένεται να θέσει υποψηφιότητα για τη συγκεκριμένη θέση. Ο ίδιος με συνέντευξη που παραχώρησε στο «RMC» αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα και ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται τέτοιο θέμα από την πλευρά του.

«Πρόκειται να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα, είμαι προετοιμασμένος. Έκανα δήλωση τον Ιούλιο όταν

απαλλάχθηκα από την επιχείρησή μου στην Ελβετία. Είπα ότι δε θα επιστρέψω πλέον στα ποδοσφαιρικά ιδρύματα.

Στο τέλος, δε θα επιστρέψω στο οι θεσμοί του ποδοσφαίρου. Μου φαίνεται ότι η Γαλλική Ομοσπονδία είναι μέρος των ποδοσφαιρικών αρχών. Άρα δε θα επιστρέψω στο ποδόσφαιρο ή στη Γαλλική Ομοσπονδία

Κανείς δε θα έρθει να σε ψάξει. Δεν έχω θέληση να πάρω την εξουσία. Έχω πάρει αρκετή κατά το παρελθόν. Ήμουν αντιπρόεδρος της Γαλλικής Ομοσπονδίας 30 χρόνια πριν, έκανα τα πάντα. Ωραία, φτάνει! Και τις προάλλες δεν συζήτησα αυτό το ενδεχόμενο με τον Υφυπουργό αθλητισμού της Γαλλίας.

Μου αρέσει πάρα πολύ η ζωή που κάνω, δεν χρειάζεται να επιστρέψω. Γιατί να επιστρέψω στο ποδόσφαιρο;», ανέφερε ο Πλατινί.

Keywords
Τυχαία Θέματα