Πιτίνο: «Θα το πω για δέκατη φορά, ο Παπαγιάννης ανήκει στο NBA»!

Ο Ρικ Πιτίνο, με αφορμή την νέα εντυπωσιακή εμφάνιση του Γιώργου Παπαγιάννη στο νικηφόρο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ρεάλ στην 33η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, έμπλεξε το εγκώμιο του σέντερ της Εθνικής ομάδας και επανέλαβε για…δέκατη φορά, το “πιστεύω” του για τις ικανότητες

του παίκτη που μπορούν να του δώσουν μια θέση στο ΝΒΑ. O Πιτίνο έγραψε με ενθουσιασμό και για την επιστροφή του Ιωάννη Παπαπέτρου στα παρκέ.

Αναλυτικά η ανάρτησή του στο twitter:

“Μεγάλη νίκη-έκπληξη για τον Παναθηναϊκό. Είμαι ενθουσιασμένος που είδα τον άνθρωπό μου, Παπαπέτρου πίσω στο παρκέ. Ο Γιώργος Παπαγιάννης είχε 18 πόντους και 10 ριμπάουντ απέναντι στη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στη Ρεάλ με 87-86. Θα το πω για δέκατη φορά, ο Παπαγιάννης ανήκει στο NBA. Ένας ευέλικτος 7-footer, μακρύς, τρομερός αμυντικός και μπλόκερ”.

Great upset win for PAO. Excited to see my man Pap back on the court. G Papagiannis with 18 & 10 in win over Real Madrid 87-86. I'll say it for the 10th time PG belongs in NBA: at 7 feet mobile, length, terrific defensive player & shot blocker.

— Rick Pitino (@RealPitino) April 1, 2022
Keywords
Τυχαία Θέματα