Πίρλο: «Ενιωσα σταρ στις ΗΠΑ»

Στις σκέψεις του αμέσως μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση αναφέρθηκε ο Αντρέα Πίρλο, ευχαριστώντας παράλληλα τους οπαδούς της Νιου Γιορκ Σίτι, επειδή «μου συμπεριφέρθηκαν σαν να ήμουν σταρ, ενώ δεν ήμουν».

«Τα συναισθήματά μου αυτή τη στιγμή είναι θετικά. Σκεφτόμουν να σταματήσω το ποδόσφαιρο εδώ και λίγο καιρό, οπότε δεν ήταν απόφαση που πήρα αυθόρμητα ή αψήφιστα. Το είχα σκεφτεί πολύ και νιώθω καλά τώρα», ανέφερε σε συνέντευξη στο
Sky Sport Italia.

«Ηταν η κατάλληλη στιγμή άλλωστε: το συμβόλαιό μου θα έληγε και ένιωθα μερικές ενοχλήσεις στα πόδια μου. Δεν ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου βγαίνοντας από το γήπεδο με φορείο», συμπλήρωσε.

«Ηταν πάντα ευχάριστο να βλέπω την εκτίμηση και την αγάπη των οπαδών, τη χαρά τους που με έβλεπαν στο γήπεδο. Κάθε φορά που τους πλησίαζα στη διάρκεια ενός αγώνα για κόρνερ ή κάτι άλλο, υπήρχε αγάπη. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Νέας Υόρκης. Μου φέρθηκαν σαν να ήμουν σταρ, ακόμα και αν δεν ήμουν. Πάντα ήθελα να ολοκληρώσω την καριέρα μου στην Αμερική. Θέλουν να γίνουν ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου», τόνισε.
Keywords
Τυχαία Θέματα