Τι είχες Γιάννη; Τι είχα πάντα

15:27 11/11/2017 - Πηγή: Bam
Γράφει ο Μπάμπης Χριστόγλου

Το έλεγα και το έγραφα και πριν το ματς. Όσο νωρίς και να είναι στη χρονιά όσο και να μπορεί ο Ολυμπιακός να διορθώσει το λάθος που έκανε στην πορεία δεν χωνεύεται με τίποτα τρίτη σερί ήττα στο ΣΕΦ από τον Παναθηναϊκό. Δεν μπορεί να το σηκώσει κανείς, ρε παιδί μου, όσες δικαιολογίες και να υπάρχουν.

Και το τι είχες Γιάννη που βάζω στον τίτλο ταιριάζει γάντι σε δύο κακές συνήθειες του Ολυμπιακού.
Κατ’ αρχάς στο αυτονόητο: μοιάζει ο Σφαιρόπουλος να έχει βρει τον μπελά του από τον Πασκουάλ. Για ένα ακόμα ματς ο Ολυμπιακός δέθηκε κόμπο και παρακολουθούσε τις εξελίξεις από απόσταση. Ακόμα και όταν φάνηκε να το γυρνά το ματς στο 47-44 τον έπιασε λιποθυμιά. Αυτό πρέπει να αλλάξει σύντομα. Για την ακρίβεια, έπρεπε να είχε αλλάξει εδώ και πολύ καιρό.

Δεύτερο κουσούρι αυτό που βλέπουμε τις τελευταίες αγωνιστικές σε Ευρωλίγκα και Ελλάδα. Στην επίθεση ο Ολυμπιακός κάνει ό,τι του κατέβει. Φυσικά και υπάρχει το μεγάλο πρόβλημα με την απουσία του Σπανούλη αλλά μέχρι ένα σημείο. Σε Βαρκελώνη, Αλεξάνδρειο και στο ΣΕΦ κόντρα στον Παναθηναϊκό η επίθεση του Ολυμπιακού έμοιαζε επίθεση από την… ΕΣΚΑ. Και δεν μιλάω ατομικά. Θα πάω κι εκεί. Μιλάω για το γεγονός ότι ο Σφαιρόπουλος δεν μπορεί μέχρι στιγμής να βοηθήσει τους παίκτες του να μη μοιάζουν με στρατιωτάκια ακούνητα.

Πάμε και στους παίκτες. Δεν γίνεται, ρε μάγκες, να μπαίνει στη μάχη πρώτος ένας Λετονός που ήρθε φέτος στην ομάδα και όλοι οι άλλοι να κρύβεστε από πίσω του μην τυχόν και σας πετύχει καμία σφαίρα. Όλος ο Ολυμπιακός στην επίθεση ήταν ο Στρέλνιεκς ο οποίος γλίτωσε την ομάδα και από το κάζο πιθανού αποκλεισμού από τον Άρη στο Κύπελλο με τα τρίποντά του. Λίγο βοήθησε και ο Παπαπέτρου και τέλος. Φινάλε. Για καθίστε, ρε μάγκες. Οκ, να τα χώσουμε στον κόουτς για τα λάθη που έχει κάνει, να κάνουμε και καμία προσευχή παραπάνω για να γυρίσει γρήγορα ο Σπανούλης αλλά… Μέχρι τότε δεν σας πειράζει να σας κάνουν πλάκα οι πουλμανάτοι;
Keywords
Τυχαία Θέματα