Πήρε το "αίμα" της πίσω η Μπαρτσελόνα

Με break απάντησε στο break της Ανδόρας η Μπαρτσελόνα, που πέρασε με 85-81 από την έδρα της αντιπάλου της, ισοφαρίζοντας την προημιτελική σειρά των ισπανικών πλέι οφ σε 1-1. Εντυπωσιακή ισοφάριση και από την Γκραν Κανάρια.

Οι Καταλανοί βρέθηκαν μέχρι και 11 πόντους πίσω στο δεύτερο δεκάλεπτο (32-21), παρόλα αυτά, η υπεροχή τους ήταν καθολική στο δεύτερο μισό, με τον Τόμιτς να έχει 19 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ, και τους Κόπονεν (15π), Ερτέλ (13π), Ρίμπας (13π) να ακολουθούν σε απόδοση. Για την Ανδόρα, ο Αμπλισί ήταν πρώτος σκόρερ με 22 πόντους, ενώ ο Βλάντο Γιάνκοβιτς
είχε σε 21:55, 5 πόντους (2/3 σουτ), 3 ασίστ και 3 ριμπάουντ. Η σειρά είναι πλέον στο 1-1, με την πρόκριση να κρίνεται στις δύο νίκες και το επόμενο ματς να είναι και πάλι στο "Παλάου Μπλαουγράνα".

Εντυπωσιακό 1-1 και από την Γκραν Κανάρια κόντρα στην πρωταθλήτρια Βαλένθια, όπως προδίδει το τελικό 97-70. Η ομάδα από τα Κανάρια Νησιά, είχε σε σπουδαίο βράδυ τον Ραμπασέδα που πέτυχε 22 πόντους, με το δίδυμο των Βαν Ρόμο και Ντούμπλιεβιτς (από 11 πόντους έκαστος) να μη φτάνει στις "νυχτερίδες".
Keywords
Τυχαία Θέματα