Πήρε νίκη και διαφορά η Μπάνβιτ (video)

Η Μπάνβιτ μπήκε στο παρκέ έχοντας περισσότερες λύσεις στο σκορ, με τους Μόργκαν, Νιλ και Σέλτον να βρίσκουν εύκολα το δρόμο προς το καλάθι, με αποτέλεσμα η τουρκική ομάδα να ολοκληρώσει το πρώτο δεκάλεπτο στο +8, 27-19.

Πριν από την εκκίνηση της δεύτερης περιόδου, υπήρξε 15λεπτη διακοπή εξαιτίας τεχνικού προβλήματος στη μία από τις δύο μπασκέτες, ωστόσο αυτό ουδόλως επηρέασε τις δύο ομάδες, οι οποίες διατήρησαν τον υψηλό ρυθμό στην επίθεση, με τον Σάικς να βρίσκεται σε απίθανο βράδυ, αφού έκλεισε το ημίχρονο στους 28 πόντους, διατηρώντας την Αβελίνο κοντά με το 52-46 να
αποτελεί το σκορ στο τέλος του δεύτερου δεκαλέπτου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι στηριζόμενοι στην ευρύτητα του ρόστερ τους και την επιθετική πολυφωνία τους, έφτασαν τη διαφορά ακόμη και στους 16 πόντους και παρά το γεγονός πως ο Σάικς συνέχισε να βλέπει το καλάθι σα...βαρέλι, έφτασαν στο άνετο 96-88, πηγαίνοντας στις 8 νίκες και έχοντας και την ισοβαθμί με την Αβελίνο.

Για την Μπάνβιτ, πρώτο "βιολί" ήταν ο Μόργκαν με 24 πόντους, ο Νιλ είχε 18, ο Μουρ 13 κι ο Σέλτον 11. Από τους ηττημένους, η διαστημική εμφάνιση του Σάικς -43 πόντοι με 16/24 εντός πεδιάς, 7 ασίστ, 4 ριμπάουντ, μόνο ένα λάθος- δεν ήταν αρκετή, με τον Πάτρικ Γιανγκ να προσθέτει 11 πόντους.
Keywords
Τυχαία Θέματα