Πήρε φόρα και πάει.. Βαλέτα ο Μπολτ!

Ήταν να μην πάρει φόρα, ο άνθρωπος – αστραπή, αυτός που τα έβαλε με τη στα στοιχεία της… φύσης πάνω από κάθε άλλο θνητό σε ετούτο τον πλανήτη!

Ο Γιουσέϊν Μπόλτ έχοντας «βαρεθεί» να κερδίζει ότι άλλο ζωντανό κινείται κι ανασαίνει, μεταπηδά κι επίσημα πλέον στον θαυμαστό κόσμο ποδοσφαίρου, μετά το πρώτο γκολ της καριέρας του κι άλλο ένα στο ίδιο ματς της Σέντραλ Κόαστ Μάρινερς - σε φιλικό παιχνίδι – και πλέον είναι κοντά στο πρώτο ποδοσφαιρικό συμβόλαιο! Που παρακαλώ…; Στην Μάλτα!!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου,
με μεγαλύτερη έκταση στην γειτονική Ιταλία, ο 32χρονος Τζαμαϊκανός είναι έτοιμος για την συμφωνία με την Βαλέτα υπογράφοντας συμβόλαιο δύο ετών!

Ο Μπολτ έχοντας προπονηθεί στο πρόσφατο παρελθόν με την Μπορούσια Ντόρτμουντ, στην Νορβηγική Στρόμσγκοντσετ και πραγματοποιήσει την… πρακτική του στην μακρινή Ωκεανία, θα γίνει κάτοικος Μάλτας με επόμενο στόχο το Σούπερ Καπ του μικρού νησιού της Μεσογείου!

Αυτό επιβεβαίωσε και ο Διευθύνον Σύμβουλος της Βαλέτα, Σλίμεν τονίζοντας πως θα πρέπει να μπει το συντομότερο σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων έτσι ώστε να είναι έτοιμος για την πρεμιέρα και την διεκδίκηση του πρώτου ποδοσφαιρικού του τίτλου. Δέκα χρόνια μετά την σάρωση των ρεκόρ και των μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου!!

Στη ζωή τίποτε δεν είναι τυχαίο, ούτε άφταστο.. Κι ο ταχύτερος άνθρωπος που «γέννησε» η φύση, μας δείχνει περίτρανα πως ξέρει να τρέχει ακόμη και τώρα πάνω στο όρια του δυνατού
Keywords
Τυχαία Θέματα