Πήραν λάθος παίκτη, βγήκαν φωτογραφίες και… τον έστειλαν πίσω

Απίστευτο κι΄ όμως αληθινό.

Οι παράγοντες της Μενεμένσπορ, ομάδα της β΄ εθνικής του πρωταθλήματος Τουρκίας, έπεσαν σε απίστευτη γκάφα, καθώς άλλον ποδοσφαιριστή διεκδικούσαν και λόγω συνωνυμίας, υπέγραψαν συμβόλαιο συνεργασίας με κάποιον που δεν είχε καμία απολύτως σχέση με τον παίκτη που πραγματικά τους ενδιέφερε.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με την σειρά.
Ψάχνοντας στην αγορά για επιθετικό, οι παράγοντες της Μενεμέσπορ εντόπισαν τον Λαμίν Γιάλοου της Σαλερνιτάνα.

Προσπάθησαν και ήρθαν σε επαφή με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών έκλεισε
σε λίγα λεπτά και την επόμενη μέρα, ο Γιάλοου προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Στην συνέχεια πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, βγήκαν οι καθιερωμένες φωτογραφίες, αλλά λίγο αργότερα, ένας εκ΄ των στελεχών της Τούρκικης ομάδας, διαπίστωσε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στα χαρτιά του ποδοσφαιριστή.

Στα επίσημα πλέον έγγραφα της μεταγραφής, το αναγραφόμενο όνομα και επίθετο του οπδοσφαιριστή ήταν Αλφα Γιάλοου και όχι Λαμίν Γιάλοου.

Πολύ απλά οι υπεύθυνοι του συλλόγου δεν γνώριζαν ότι στην ποδοσφαιρική αγορά υπάρχει ένας ακόμη Γιάλοου, που είναι επίσης από την Γκαμπόν, που είναι επίσης επιθετικός, αλλά εκείνος ανήκει σε ομάδα της Γ΄ εθνικής της Πορτογαλίας και όχι στην Σαλερτινά.

Όταν λοιπόν ήρθαν σε επαφή με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή, μιλούσαν για ένα άλλο Γιάλοου και όχι για εκείνο της Σαλερνιτάνα.

Θέλοντας να αποφύγουν τα ειρωνικά σχόλια από τον Τύπο οι Τούρκοι παράγοντες, αποφάσισαν να ανακοινώσουν ότι ο ποδοσφαιριστής τελικά δεν θα παίξει στην ομάδα τους καθώς δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις.

Παρ΄ όλα αυτά, η αλήθεια βγήκε στην επιφάνεια, ο… λάθος Γιάλοου πήρε τα πράγματα του και επέστρεψε στο σπίτι του καθώς έγινε διακοπή συμβολαίου (την οποία προς τιμήν του την υπέγραψε) και ο Λαμίν Γιάλοου συνεχίζει την προετοιμασία του με την Σαλερνιτάνα, ενόψει της νέας περιόδου.
Keywords
Τυχαία Θέματα