Ο Ερυθρός Αστέρας για Γκαρσία!

Στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας ο Ερυθρός Αστέρας έχει τον Ματέο Γκαρσία, για τον οποίο ενδιαφέρονται εδώ και καιρό ο Άρης και ο Ολυμπιακός. Αυτό υποστηρίζει σημερινό (15/8) σέρβικο δημοσίευμα, δίνοντας νέα τροπή σε ένα θέμα που απασχολεί τις δύο ελληνικές ομάδες, χωρίς, όμως, να έχει προχωρήσει για καμία από τις δύο ουσιαστικά μέχρι τώρα.
Στο
ίδιο δημοσίευμα, μάλιστα, αναφέρεται ότι οι πρωταθλητές Σερβίας κινούνται γρήγορα για την απόκτηση του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού, ο οποίος έκανε πολύ καλή σεζόν με τον Άρη στην Ελλάδα και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Ο λόγος που κάνουν γρήγορες κινήσεις είναι ότι θέλουν να τον έχουν διαθέσιμο για τα παιχνίδια με τη Γιουνγκ Μπόις, στο πλαίσιο των πλέι οφ του Champions League.
Επιπλέον, η σέρβικη ιστοσελίδα υποστηρίζει ότι ο Ερυθρός Αστέρας αφενός εγκαταλείπει τη σκέψη απόκτησης του Αμρ Ουάρντα από τον ΠΑΟΚ, ενώ σε περίπτωση μη απόκτησης του Ματέο Γκαρσία το plan b προβλέπει ότι οι πρωταθλητές Σερβίας θα κινηθούν άμεσα για την απόκτηση του Μαροκινού εξτρέμ, Μόχα, ο οποίος ανήκει στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, ερχόμενη αντίπαλο του "Δικέφαλου" στο πλαίσιο των πλέι οφ του Europa League.
Keywords
Τυχαία Θέματα