Πιο σκοτεινή θα είναι η 3η σεζόν του "Legion"

Ο David Haller ίσως χρειαστεί να αντιμετωπίσει και τον ίδιο του τον εαυτό...

Ο Noah Hawley, σεναριογράφος και δημιουργός των "Legion" και "Fargo", δουλεύει πάνω στην 3η σεζόν του "Legion" και γι' αυτήν, έχει ετοιμάσει τέσσερα διαφορετικά σενάρια. Τουλάχιστον αυτό αποκάλυψε ο John Landgraf, Γενικός Διευθυντής του FX, κατά την Ένωση Τηλεοπτικών Κριτικών (Television Critics Association), όπως μας πληροφορεί το SlashFilm.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Ακολουθούν spoilers για την 2η σεζόν του "Legion", προχωρήστε με δίκη σας ευθύνη.

Ο Hawley, παρά τις υποχρεώσεις του σε άλλες δουλειές όπως η σκηνοθεσία του "Pale Blue Dot" με την Natalie Portman, η προετοιμασία της 4ης σεζόν του "Fargo" με τον Chris Rock αλλά και η ταινία Doctor Doom (που έχει έτοιμο σενάριο), ωστόσο βρήκε χρόνο να ετοιμάσει και την επόμενη σεζόν του "Legion".

Το "Legion", είναι βασισμένο στον χαρακτήρα των κόμικς των X–Men, το οποίο μας περιγράφει την ιστορία του David Haller (Dan Stevens) και το πώς ανακάλυψε τις δυνάμεις του. Είχε διακομιστεί σε ένα ίδρυμα, διότι η οικογένειά του αδυνατούσε να αναγνωρίσει τις ιδιαιτερότητές του ως δυνάμεις κι αν' αυτού παρουσιάζει ψυχασθενικά επεισόδια. Εκεί, τον έσωσε η Melanie Bird (Jean Smart), βοηθώντας τον να μάθει να χρησιμοποιεί αυτές τις δυνάμεις. Στην 2η σεζόν, ο ήρωάς μας αντιμετώπισε τον Amahl Farouk (Navid Negahban), θέτοντας, όμως, σε κίνδυνο τις σχέσεις του με αυτούς που αγαπούσε όπως την Syd Barrett (Rachel Keller) και την αδελφή του Amy (Katie Aselton).

©Legion. Copyright FX Productions

Στο πρόσφατο συνέδριο της Ένωσης Τηλεοπτικών Κριτικών, ο Landgraf αποκάλυψε επίσης, ότι τα πράγματα θα γίνουν… σκοτεινότερα για τον David Haller, αφού η 2η σεζόν τελείωσε με τον πρωταγωνιστή να σταματάει την συνεργασία του με την Division 3 και την Melanie, έχοντας κερδίσει τον Farouk. Τελικά, ελευθερώθηκε από τις δυνάμεις του και έβγαλε την Lenny (Aubrey Plaza) από τη φυλακή για να δραπετεύσουν μαζί.

"Δεν είναι μόνο ότι ο David Haller έγινε διαβολικός" είπε ο Landgraf. "Είναι ότι ο David Haller πάντα αγωνιζόταν με το να παραμένει στην πραγματικότητα εξαιτίας των τεράστιων δυνάμεων που είχε και λόγω του γεγονότος ότι είχε κλειδωθεί σε ένα ψυχικό ίδρυμα και είχε μεγαλώσει από μια διαφορετική οικογένεια. Είναι και το γεγονός ότι είχε ένα παράσιτο στον εγκέφαλό του."

Ο John Landgraf στο πρόσφατο συνέδριο TCA.

"Έκανε κάποια κακά πράγματα" είπε ο Landgraf. "Μερικές φορές ένιωθε ότι ο Shadow King τον χρησιμοποιούσε ως μαριονέτα για να κάνει αυτά τα κακά πράγματα και για αυτό επέλεξε να σβήσει τη μνήμη της Syd. Νόμιζε ότι το έκανε για τον σωστό λόγο επειδή σκέφτηκε ότι η Syd δεν καταλάβαινε την πραγματική φύση του εαυτού της."

"Πρόκειται για την πολυπλοκότητα και την απόχρωση του καλού και του κακού" συνεχίζει ο Landgraf, "και το γεγονός ότι μέχρι το τέλος της δεύτερης σεζόν, έχει προδοθεί από όλους αυτούς που αγαπά. Γι' αυτό ο David μπορεί να καταστρέψει τον κόσμο και θα πρέπει να τον προσέχουν."

Η προσέγγιση του Noah Hawley στο "Legion" δεν είναι και η πιο ορθολογική και ρεαλιστική. Έχουμε δει πολλές σουρεαλιστικές εικόνες με γιγάντια κουμπιά έντασης ήχου και βύσματα αποστράγγισης μες στην μέση της ερήμου, αλλά και πολλά άλματα μέσα στον χωροχρόνο. Το "Legion" μας δίνει, με πολύ διακριτικό τρόπο, την εξέλιξη της ηθικής του David Haller και το τι αποτελέσματα μπορεί να επιφέρει αυτή.

Η 3η σεζόν του "Legion" δεν έχει ακόμα ημερομηνία πρεμιέρας. Τα νέα για την ανανέωση της σειράς τα μάθαμε τον Ιούνιο και είχαμε και πολλά teasers για την 3η σεζόν στο πάνελ του Legion στο San Diego Comic-Con. Για περισσότερες εξελίξεις με την 3η σεζόν, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

IGN GreeceSDCC 2018: Πολλά tease και κανένα easter egg για το πάνελ του "Legion"Το ψυχεδελικό ταξίδι του "Legion" θα συνεχιστεί και για 3η σεζόνΑποκαλύφθηκε η πρεμιέρα της 2ης σεζόν του Legion

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα