Έφυγε απ' την ζωή η Ρίκα Βαγιάννη

Μια ακόμη αξιόλογη προσωπικότητα μας άφησε νωρίς.

Θλίψη σήμερα στον ελληνικό κόσμο του θεάματος καθώς έφυγε απ' την ζωή η Ρίκα Βαγιάννη.

Όπως μαθαίνουμε απ' την LIFO, η γνωστή ηθοποιός και δημοσιογράφος έχασε τη μάχη ενάντια στο καρκίνο, σε ηλικία 56 ετών.

Γεννημένη ως Μαρίκα Ζούλα στο Παγκράτι της Αθήνας, ήταν κόρη του Οδυσσέα Ζούλα και της Βαρβάρας Δράκου. Φοίτησε στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης του Εθνικού Θεάτρου,

απ' όπου αποφοίτησε το 1982. Ήταν παντρεμένη με τον Νίκο Στεφανή και είχε έναν γιο, τον Οδυσσέα.

Η Ρίκα Βαγιάννη.


Ξεκίνησε να εργάζεται στο θέατρο και τον κινηματογράφο απ' το 1979, έχοντας συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις και τηλεοπτικές παραγωγές, όπως το "Μινόρε της Αυγής". Ταυτόχρονα ξεκίνησε να εργάζεται και ως δημοσιογράφος σε περιοδικά κι εφημερίδες.

Έχει επίσης διατελέσει και ως παρουσιάστρια σε διάφορα κανάλια όπως το Μega, το Star, το Seven Χ, το Κανάλι 5, ενώ το 1997 ξεκίνησε και τη μακρόχρονη συνεργασία της με την ΕΡΤ. Απ' την άλλη, υπήρξε συντάκτης και κατόπιν διευθύντρια σύνταξης στα "Cosmopolitan" και "Colt" αλλά και αρθρογράφος για τα περιοδικά "Ένα", "Και", "Τέταρτο" και για τις εφημερίδες "Καθημερινή" και "Έθνος".

Το γνωστό της επώνυμο Βαγιάννη προέκυψε από τα αρχικά της μητέρας της Βαρβάρας και του δεύτερου συζύγου της μητέρας της Γιάννη Διακογιάννη, που την μεγάλωσε σαν κόρη του.

Το IGN Greece στέλνει τα συλλυπητήρια του στους φίλους και την οικογένειά της. Ας αναπαυτεί εν ειρήνη.

H Μαρία είναι αρθρογράφος στο Entertainment του IGN και προσπαθεί να βάλει σε σειρά τις σειρές που δεν έχει ολοκληρώσει. Όταν δεν βλέπει επεισόδια, κυκλοφορεί στο Twitter.IGN GreeceΈφυγε ο Harlan Ellison, ένας θρύλος της επιστημονικής φαντασίαςΤο θέατρο γιόρτασε με την 72η Απονομή των Βραβείων TonyΦανταστικά πλάσματα κι αγαπημένοι χαρακτήρες ζωντάνεψαν στον Παραμυθένιο Κόσμο

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα