Πιέλ: «Περίεργο συναίσθημα που θα επιστρέψω»

Ο τεχνικός της Λέστερ, Κλοντ Πιέλ αναφέρθηκε στο περίεργο συναίσθημα που θα πρέπει να αντιμετωπίσει στην αναμέτρηση με την Σαουθάμπτον. Ο Γάλλος υπήρξε προπονητής στην Σαουθάμπτον πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Λέστερ.

«Θα είναι ένα περίεργο συναίσθημα, που θα επιστρέψω στο στάδιο της Σαουθάμπτον. Θα είναι ωραίο που θα δω ξανά κάποια γνωστά πρόσωπα, αλλά το πιο σημαντικό για τους ποδοσφαιριστές είναι να συγκεντρωμένοι στον αγώνα. Θέλουμε να προσπαθήσουμε και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι με αυτή την ομάδα. Θα είναι μια καλή ευκαιρία.
Εκείνοι είχαν καλές εμφανίσεις με την Άρσεναλ και την Μάντσεστερ Σίτι. Γνωρίζουμε την ποιότητα τους, άρα είναι σημαντικό για εμάς να παίξουμε καλά και να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι», δήλωσε.

Επιπλέον, σχολίασε και την κατάσταση της ομάδας μετά την εκτός έδρα νίκη επί της Νιουκάστλ: «Το πιο σημαντικό πράγμα για τους ποδοσφαιριστές και τον σύλλογο είναι να κερδίζουμε τα αποτελέσματα και να παραμείνουμε σε ένα υψηλό επίπεδο αγωνιστικά. Δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι. Δεν μπούμε να παίζουμε καλά σε όλα τα παιχνίδια. Κάποιες φορές κάνουμε καλές εμφανίσεις και κάποιες όχι. Για παράδειγμα τα πρώτα λεπτά του αγώνα, δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Είναι σημαντικό να είμαστε σταθεροί μέχρι το τέλος του αγώνα. Φυσικά, αυτό είναι το σημαντικό για τα επόμενα παιχνίδια».
Keywords
Τυχαία Θέματα