«Πετώντας» το Περιστέρι

Το Περιστέρι υποδέχθηκε το Ρέθυμνο που καιγόταν για τη νίκη, όμως, οι γηπεδούχοι έκαναν περίπατο σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και νίκησαν με 80-64. Τέσσερις παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη τελείωσαν το παιχνίδι με διψήφιο αριθμό πόντων.

Χάροου, Βασιλόπουλος, Γκρέι και Μπέντιλ δεν είχαν αντίπαλο στην επίθεση της ομάδας τους, ενώ ο Μπέντιλ ο ψηλός της ομάδας του Περιστερίου είχε 3/3 τρίποντα. Το Ρέθυμνο δεν είχε την ποιότητα να ματσάρει τους Περιστεριώτες η διαφορά στη μεγαλύτερη διάρκεια

του παιχνιδιού ήταν αρκετά πάνω από τους 20 πόντους, ενώ μόνο όταν χαλάρωνε η ομάδα της δυτικής όχθης το Ρέθυμνο κατάφερνε να παίρνει μερικές ανάσες.

Προς το τέλος του παιχνιδιού, ο Πεδουλάκης είδε τους παίκτες του να ρίχνουν τις μηχανές στο ρελαντί και ο Έλληνας προπονητής πήρε τάιμ άουτ μόνο για να φωνάξει! Η διαφορά δυναμικότητας ωστόσο και τα 13/18 τρίποντα του Περιστερίου, αρκούσαν για ένα πολύ εύκολο απόγευμα.

Περιστέρι (Πεδουλάκης): Βασιλόπουλος 10(1), Χάροου 15(2), Γκρέι 12(2), Αγραβάνης 8(1), Ντάνιελ 3(1), Μουράτος 3(1), Σκορδίλης 2, Φιλιππάκος 2, Μπέντιλ 12(3), Σίρκο 8(1), Κάλαχαν 5(1).

Ρέθυμνο (Ζιάγκος): Χριστοδούλου, Μπαρτ 19(3), Κλάντον, Ραζής 8(1), Ντάνιελς 11, Οικονομόπουλος 3(1), Τζόνσον 16(2), Σιγκούνας, Καλογιάννιδης, Γλυνιαδάκης 2, Μπρέισι Ντέιβις 1, Τζόουνς 4.

Keywords
Τυχαία Θέματα