"Πέταξε" στον τελικό του Ραμπάτ η Σάκκαρη (video)

Ήταν ακόμη ένα σπουδαίο αποτέλεσμα αυτό στον ημιτελικό του Ραμπάτ στο Μαρόκο, κόντρα στην Άλισον βαν Άουτβνακ για τη Μαρία Σάκκαρη.
Η Ελληνίδα τενίστρια θα συμμετάσχει στον δεύτερο τελικό της καριέρας της στη σειρά της WTA και με αυτή την πρόκριση έχει εξασφαλίσει την άνοδο της στο νούμερο 42 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η αρχή ΔΕΝ είναι το ήμισυ του παντός
Η αρχή του ματς ήταν δύσκολη για τη Μαρία, καθώς δέχθηκε μπρέικ μόλις στο πρώτο γκέιμ.
Η Βελγίδα, βγάζοντας έξοχες γωνίες με slice backhand, κατάφερε να είναι εκείνη που καθόριζε το ρυθμό.

Η Σάκκαρη έκανε «κίνηση ματ» όταν αποφάσισε να στείλει τα βαριά χτυπήματα της στο κέντρο της βασικής γραμμής αμβλύνοντας την ικανότητα της αντίπαλης της να βγάζει δύσκολες γωνίες και να ανοίγει το γήπεδο.

Έκανε μπρέικ και βρέθηκε στο 3-3, αλλά η βαν Άουτβανκ «έσπασε» ξανά το σερβίς της Ελληνίδας. Ακολούθησε μπρέικ από τη Σάκκαρη και το σκορ βρέθηκε ξανά στην ισοπαλία, 4-4.

Στο κρίσιμο σέρβις γκέιμ η Σάκκαρη ήταν εξαιρετική, ανέβηκε στο 5-4 και με την ίδια τακτική πέτυχε νέο μπρέικ για να κλείσει το πρώτο σετ.

Κυριάρχησε, αγχώθηκε, πανηγύρισε
Από την αρχή του δεύτερου ήταν εμφανές ότι η Σάκκαρη είχε βρει την αυτοπεποίθηση στα χτυπήματα εδάφους. «Έχτιζε» υπέροχα τους πόντους, ανέβηκε αποτελεσματικά στο φιλέ κι έφτασε απροβλημάτιστα στο 5-2.

.@mariasakkari shows off her net skills with this soft volley

Keywords
Τυχαία Θέματα