Πέσιτς: “Ο Μίροτιτς ήθελε να γυρίσει στην Ευρώπη”

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς τόνισε πως σημαντικό ρόλο στην ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Νίκολα Μίροτιτς στην Μπαρτσελόνα έπαιξε η επιθυμία του παίκτη να επιστρέψει στην Ευρώπη. Ο κόουτς της Μπαρτσελόνα αποκάλυψε πως οι Σικάγο Μπουλς πρόσφεραν στο νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ομάδας του 45 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία ο ίδιος αρνήθηκε, προκειμένου να αγωνιστεί στους “μπλαουγκράνα”. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στις μετεγγραφές παικτών από το ΝΒΑ στις ευρωπαϊκές ομάδες.

Αρχικά, ο Πέσιτς τόνισε: “Είχε προσφορές
από δύο ομάδες του NBA. Ξέρω ότι οι Σικάγο Μπουλς του έδιναν 45 εκατομμύρια δολάρια. Φυσιολογικά όταν ένας παίκτης της ποιότητας του, επιστρέφει στην Ευρώπη και απορρίπτει μία τέτοια προσφορά, όλοι αναρωτιούνται αν επιστρέφει μόνο για τα χρήματα. Διαθέτει ένα συμβόλαιο το οποίο είναι αντίστοιχο της ποιότητας του, αλλά όσα γράφονται είναι εικασίες. Αυτός ο άνθρωπος αγαπάει την Ευρώπη, μαζί με την οικογένεια του έχουν αγοράσει σπίτι στην Βαρκελώνη”.

Στη συνέχεια, ο βετεράνος τεχνικός υπογράμμισε: “Όταν ήμουν στην Μπάγερν Μονάχου, οι φίλαθλοι ζήτησαν από τον Ούλι Χένες, αν θα μπορούσε να φέρει στον σύλλογο τον Ντιρκ Νοβίτσκι. Αυτό το είδος ηλιθιότητας, δεν είναι ρεαλιστικό. Σε αυτή την περίπτωση, οι φίλοι του Ερυθρού Αστέρα γνώριζαν ότι ο Τεόντοσιτς δεν θα ερχόταν”.
Keywords
Τυχαία Θέματα