Περιστέρι ...express (video)

Εντυπωσιακή είναι η πορεία του Ατρόμητου στην εκκίνηση του πρωταθλήματος, καθώς η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι με γκολ του Κουλούρη στο 38ο λεπτό. Παραμένει στα ...ψηλά πατώματα της βαθμολογίας ο αήττητος Ατρόμητος, πετυχαίνοντας την πέμπτη νίκη του στη σεζόν.

Καλύτερος ο Ατρόμητος στο μεγαλύτερο διάστημα
του αγώνα και αποθέωση για τους Περιστεριώτες στο φινάλε της αναμέτρησης από τους οπαδούς τους.

Ο Κουλούρης έκανε τη διαφορά στο ματς, ο Βελλίδης με εξαιρετικές επεμβάσεις κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα, ενώ οι Ηπειρώτες είχαν παράπονα για κάποιες αποφάσεις του διαιτητή.

Τα πλάνα των προπονητών

Σχηματισμό 1-4-2-3-1 επέλεξε ο Νταμίρ Κάναντι για την ομάδα του Ατρόμητου. Τερματοφύλακας της ομάδας του Περιστερίου ήταν ο Μέγερι, στην άμυνα αγωνίστηκαν οι Γιαννούλης (αριστερά), Χατζηισαΐας (στόπερ), Ρισβάνης (στόπερ) και Σάκιτς (δεξιά), ενώ αμυντικά χαφ ήταν οι Μπουσούλατζιτς και Μάντσον. Λίγο πιο μπροστά έπαιξαν οι Μπρούνο (αριστερά), Ουγκράι (άξονα) και Μούγιακιτς (δεξιά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Κουλούρης.

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Πετράκης επέλεξε σχήμα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς. Ο Βελλίδης βρέθηκε κάτω από τα γκολποστ, οι Μιχαήλ, Τζημόπουλος και Σκόνδρας αγωνίστηκαν στα μετόπισθεν, ενώ τις δύο πτέρυγες κάλυψαν οι Μπουκουβάλας (δεξιά) και Κακούμπα (αριστερά). Αμυντικό χαφ ήταν ο Λίλα, μπροστά του αγωνίστηκαν Νικολιάς, Ξύδας και Βιντάλ και στην επίθεση ο Μυστακίδης.

H ...γνωστή λύση για τον Ατρόμητο!

Το παιχνίδι άρχισε με ...γκρίνια από τους φιλοξενούμενους, καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα ζήτησε δύο πέναλτι στο 11' και στο 12' σε ανατροπές των Μυστακίδη και Ξύδα στη μεγάλη περιοχή.

Στο πρώτο 20λεπτο, ο ρυθμός ήταν αρκετά αργός και η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήταν για τον Ατρόμητο με μια εκτέλεση φάουλ του Ουγκράι στο 15ο λεπτό, ενώ ο Μυστακίδης στο 23΄έχασε σπουδαία ευκαιρία για την ομάδα των Ιωαννίνων.

Ο επιθετικός του "Άγιαξ της Ηπείρου" έκανε την ατομικό προσπάθεια, πάτησε περιοχή και έκανε το σουτ, όμως η μπάλα κόντραρε στον Γιαννούλη και ο Μέγερι μπλόκαρε.

Στο 28' οι παίκτες του Κάναντι απείλησαν με τον δυνατό σουτ του Ουγκράι, ωστόσο έδιωξε με τις γροθιές του ο Βελλίδης, ενώ ο γκολκίπερ του ΠΑΣ πρόλαβε τον Μπρούνο στο 34' και έκανε σωτήρια επέμβαση.

Οι γηπεδούχοι δικαιώθηκαν για την επιμονή τους, αφού στο 38ο λεπτό έφτασαν στο γκολ. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Ουγκράι, η μπάλα πέρασε από όλη την άμυνα του ΠΑΣ και ο Κουλούρης με κεφαλιά έκανε το 1-0.

Δεν αρκούσε ο Βελλίδης

Με την έναρξη του δεύτερου μέρους, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι μετά από τράβηγμα του Σκόνδρα στον Κουλούρη, ενώ ο Ατρόμητος έχασε σημαντική ευκαιρία στο 55ο λεπτό. Ο Ουγκράι εκτέλεσε το φάουλ, ωστόσο ο Μούγιακιτς δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ στο 63' η ομάδα του Κάναντι πλησίασε το δεύτερο γκολ, όμως ο Βελλίδης σταμάτησε την προσπάθεια του Μούγιακιτς.

Ο Ατρόμητος απείλησε και πάλι στο 65' με τον Μπρούνο και στο 69' με τον Μούγιακιτς, ενώ στο 80ο λεπτό ο Κουλούρης έχασε σπουδαία ευκαιρία για να "κλειδώσει" τη νίκη. Μετά από λάθος στην άμυνα των Ηπειρωτών, ο επιθετικός του Ατρόμητου έκανε το σουτ και ο Βελλίδης έδιωξε εντυπωσιακά, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο γκολκίπερ του ΠΑΣ είπε και πάλι "όχι" στον Ούμπιντες.

Στο 92' ο Κρίζμαν έκανε την προσπάθεια, ωστόσο ήταν άστοχο το σουτ του παίκτη του ΠΑΣ και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Κοτσάνη, βρήκε τους Περιστεριώτες να πανηγυρίζουν την πέμπτη νίκη τους στο εφετινό πρωτάθλημα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1-0
Διαιτητής: Κωνσταντίνος Κοτσάνης
Βοηθοί Διαιτητές: Γεώργιος Παλαμίδας, Γεώργιος Χατζηνάκος
Τέταρτος Διαιτητής: Αθανάσιος Σέζος

Σκόρερ: 38' Κουλούρης
Κίτρινες κάρτες: 66' Κουλούρης - 31' Μυστακίδης, 35' Βιντάλ, 59' Τζημόπουλος, 66' Σκόνδρας, 79' Νικολιάς

Κόκκινη κάρτα: -

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης (72' Κιβρακίδης), Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Μούγιακιτς (85' Κωτσόπουλος), Μπρούνο, Ουγκράι (64' Ούμπιντες), Κουλούρης

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Μιχαήλ (46' Κάστρο), Σκόνδρας, Κακούμπα, Νικολιάς, Λίλα, Τζημόπουλος, Μυστακίδης (58' Αθανασιάδης), Βιντάλ, Ξύδας (64' Κρίζμαν)
Keywords
Τυχαία Θέματα