Περισσότερα απ'όσα νομίζαμε είναι τα cameos του Stan Lee στο "Into the Spider-Verse"

Πόσα θα βρεθούν;

Ο συν-δημιουργός του "Spider-Man: Into the Spider-Verse", Chris Miller, αποκάλυψε πως όχι μόνο υπάρχουν περισσότερα από ένα cameo του Stan Lee στην ταινία, αλλά πως αυτά είναι δεκάδες.

Μέσω ενός του tweet, ο Miller έδωσε, ως απόδειξη, μία φωτογραφία με ένα συγκεκριμένο cameo του Stan Lee. Στην εικόνα, και σύμφωνα με την περιγραφή του Miller, ο Stan Lee περνάει δίπλα από τον Miles Morales, όταν ο ήρωας λέει "Ευχαριστώ, Νέα Υόρκη". Ο Lee φαίνεται να μιλάει στο τηλέφωνο εκείνη τη στιγμή.

Εικόνα μέσω Twitter.

Η λεζάντα που ακολουθούσε την εικόνα ανέφερε, συγκεκριμένα, πως, "Σε όλους όσους ενθουσιάστηκαν για το κρυμμένο δεύτερο cameo του 'Spider-Verse' με τον Stan Lee στο τραίνο: Ο Stan βρίσκεται παντού στην ταινία, δεκάδες φορές. Ποιος περνάει δίπλα από τον Miles όταν λέει 'ευχαριστώ, Νέα Υόρκη';".

Φαίνεται πως με την κυκλοφορία της ταινίας σε Blu-ray, UltraHD, 4k και DVD στις 19 Μαρτίου θα ξεκινήσει και ένα μεγάλο κυνηγητό των cameo του Lee στην ταινία. Νωρίτερα, ο Nick Kondo, σχεδιαστής των κινούμενων σχεδίων της ταινίας, έκανε τη δική του αποκάλυψη στο Twitter με ένα άλλο cameo του Lee. Παρομοίως, οι σκηνοθέτες δήλωσαν στο Collider πως υπάρχουν ακόμα πολλά cameos του Stan Lee, αν και κανείς δεν φανταζόταν αυτά να φτάνουν τα 'δεκάδες'.

Αρχικά ο σκηνοθέτης Sam Raimi ήθελε να αποφύγει το καθιερωμένο cameo του Stan Lee από την πρόσφατη ταινία του. Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε πως τελικά ο πατέρας της Marvel τα κατάφερε να μπει και σε αυτήν την ταινία, και τα δεδομένα τώρα τον θέλουν να το κατάφερε πολλές φορές. Ο ίδιος απεβίωσε σε ηλικία 95 ετών στα τέλη του 2018.

Η πρόσφατη animated ταινία της Marvel έγινε τέτοια επιτυχία, που προετοιμάζει τόσο sequel και spinoff ταινίες, όσο και τηλεοπτικά spinoffs.

Αν δεν βρείτε την Θάλεια στο El Dorado, στην Middle Earth ή στην Grand Line, αναζητήστε την στο Facebook ή το Twitter.

IGN Greece Το cast του "Spider-Man: Into the Spider-Verse" κάνει το υπέρτατο κουίζ των κακών

Πηγή: IGN Greece

Keywords