Περιμένουν τον Αλαφούζο για "έκτακτη βοήθεια"

Το τελευταία διάστημα γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό και να πληρωθούν οι παίκτες του Τριφυλλιού ένα σημαντικό μέρος των δόσεων συμβολαίων μέχρι την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου.

Οι Πράσινοι αναμένουν την επιστροφή του Γιάννη Αλαφούζου από το εξωτερικό και την απάντηση του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για έκτακτη οικονομική
βοήθεια. Τα πρώτα μηνύματα ήταν θετικά, ωστόσο οι άνθρωποι του Τριφυλλιού θα μάθουν μέχρι την Τετάρτη αν και με ποιο ποσό είναι διατεθειμένος να συνεισφέρει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Παράλληλα αντιπροσωπεία της διοίκησης θα βρεθεί στο Κορωπί για να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές και θα ζητήσει να βάλουν ...πλάτη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Ουσιαστικά, οι Πράσινοι θα ενημερώσουν τους παίκτες ότι η ΠΑΕ αδυνατεί να πληρώσει το σύνολο των οφειλόμενων δόσεων συμβολαίων (1,3 εκ. ευρώ) και θα προτείνει να πληρωθεί ένα σημαντικό μέρος του συγκεκριμένου ποσού. Κάτι που βέβαια απαιτεί τη σύμφωνη γνώμη των ποδοσφαιριστών για να ...εξαφανιστεί ο κίνδυνος προσφυγών.
Keywords
Τυχαία Θέματα