Περιμένοντας τον Παϊρότζ...

Με ...απελπιστικά αργούς ρυθμούς κινούνται οι Πράσινοι το τελευταίο διάστημα, καθώς όλοι φαίνεται ότι περιμένουν τις εξελίξεις με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσαντ και την Pan Asia.

Αν και ο Γιώργος Δώνης συναντήθηκε πρόσφατα με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία και άναψε το "πράσινο φως" για την πρόσληψη του, ακόμα δεν έχει υπογράψει το τριετές του συμβόλαιο. Και αυτό γιατί απομένουν κάποια διαδικαστικά, αλλά ουσιαστικά θέματα. Η αποστολή του μεταφρασμένου συμβολαίου στον Ταϊλανδό και το τελικό ΟΚ του υποψήφιου επενδυτή, λόγω ...συναπόφασης
με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο Νίκος Νταμπίζας ενεργεί όλο αυτό το διάστημα ως τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, ωστόσο ακόμα δεν έχει υπογράψει το συμβόλαιο του και φυσικά δεν έχει ανακοινωθεί η πρόσληψη του από την ΠΑΕ, ενώ όλα τα θέματα του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν πάει αρκετά πίσω.

Σε ...θεωρητικό επίπεδο, η προετοιμασία του Τριφυλλιού για τη νέα σεζόν αρχίζει σε δύο εβδομάδες, ωστόσο οι Πράσινοι ακόμα δεν ορίσει ημερομηνία έναρξης, δεν έχουν επιλέξει προπονητικό κέντρο στο εξωτερικό και δεν έχουν κλείσει κανένα φιλικό παιχνίδι.

Αναφορικά με το ρόστερ; Εκεί και αν υπάρχει στασιμότητα... Ο Νταμπίζας προχωράει όσες υποθέσεις είναι στο ...χέρι του (Μουνιέ, Κάτσε, Μυστακίδη), ωστόσο είναι ξεκάθαρο ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Τριφυλλιού εξαρτάται από τις εξελίξεις στο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Διαφορετικό θα είναι το μπάτζετ αν προχωρήσει το ενδιαφέρον της Pan Asia, εντελώς διαφορετική πολιτική θα ακολουθήσουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού αν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών παραμείνει στα χέρια του Γιάννη Αλαφούζου.

Αναφορικά με την Pan Asia, το τελευταίο διάστημα υπάρχει περιορισμένη πληροφόρηση και η αρχική αισιοδοξία που έβγαινε από το fund και κυρίως από τους Έλληνες συνεργάτες του Πιεμπονγκσαντ έγινε ... σιγή. Αν και ο οικονομικός έλεγχος έπρεπε να είχε ολοκληρωθεί τη 15η Ιουνίου, ακόμα ...ξεσκονίζουν έγγραφα και τιμολόγια οι συνεργάτες του Ταϊλανδού επιχειρηματία, ενώ η πλευρά Αλαφούζου έχει ακολουθήσει όλα τα προβλεπόμενα - βάση Συμφωνου Αμοιβαίας Κατανόησης - βήματα.

Ο χρόνος ...τρέχει και σύντομα θα γνωρίζουμε τι πρόκειται να γίνει στη συγκεκριμένη υπόθεση. Άλλωστε η 30η Ιουνίου έχει οριστεί ως ημερομηνία λήξης όλων των διαδικασιών και μεταβίβασης των μετοχών...
Keywords
Τυχαία Θέματα