Διέψευσε τα σενάρια για Κούτρη

Ο Κώστας Καραπαπάς διέψευσε τα σενάρια που ήθελαν τον Λεονάρντο Κούτρη να μην ακολουθεί την αποστολή του Ολυμπιακού στο Ζέεφελντ, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Δημοσιεύματα ήθελαν τον νεαρό Έλληνα μπακ να μένει στην Αθήνα, προκειμένου να συνεχίσει το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολουθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα, μετά τον
τραυματισμό του στον ώμο. Όπως τονίζει ο διευθυντής επικοινωνίας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, ο παίκτης θα πάρει κανονικά μέρος στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και πως η αποθεραπεία του πηγαίνει καταπληκτικά.

Χαρακτηριστικά, ο Καραπαπάς έγραψε στη σελίδα του στο Facebook: «Επειδή η ασχετοσύνη και η αλητεία πρέπει να έχουν όρια, να ενημερώσω ότι ο Κούτρης φυσικά και θα έρθει μαζί μας στη προετοιμασία στο Ζέεφελντ.

Η αποθεραπεία του έχει πάει καταπληκτικά και ο ίδιος έχει δώσει αγώνα ώστε να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν. Οι δημοσιογράφοι του Φωτός και το sdna που αναπαράγει με... αγάπη τα ψεμματα που γράφουν, τουλάχιστον ας δείξουν προσοχή σε θέματα που είναι ιατρικά».

Το σχετικό ποστάρισμα:
Keywords
Τυχαία Θέματα