Περιμένει το κάλεσμα της Γιουβέντους ο Ζιντάν

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι η πρώτη επιλογή για να καθίσει στον πάγκο της Γιουβέντους την επόμενη σεζόν, αν ο Μαξιμιλιάνο Αλέγκρι, αποτύχει να κερδίσει το Champions League.
Η νίκη με σκορ 2-0 στο πρώτο παιχνίδι της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ στην Ισπανία από την Ατλέτικο Μαδρίτης, κάνει πολύ δύσκολη την πρόκριση για τους «μπιανκονέρι», ένας αποκλεισμός που αν έρθει θα είναι καταστροφικός για την ιταλική ομάδα. Το καλοκαίρι
δαπάνησε 100 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο, με στόχο την κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Σήμερα οι μετοχή της Γιουβέντους μειώθηκε κατά 11% στο χρηματιστήριο και αν έρθει ο αποκλεισμός, μετά τη ρεβάνς του Μαρτίου, αναμένεται ακόμη μεγαλύτερη πτώση.
Σύμφωνα με την Tuttosport, ο Aλέγκρι θα εγκαταλείψει την ομάδα το καλοκαίρι, εάν η Γιουβέντους αποτύχει να κατακτήσει το τρόπαιο του Champions League και ο Ζιντάν είναι η πρώτη επιλογή για να τον αντικαταστήσει.

Ο πρώην παίκτης της Γιουβέντους, ο οποίος κέρδισε τρεις διαδοχικούς τίτλους του Champions League με την Ρεάλ Μαδρίτης ως προπονητής, λέγεται ότι παρακολουθεί στενά την διάδοχη κατάσταση.
Έχει και άλλες προτάσεις, κυρίως από την Τσέλσι, η οποία τον θέλει για τη θέση του Σάρι, αλλά και από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα κρατήσει τον Σόλσκιερ.

Ωστόσο, λαμβάνοντας υπόψη την ιστορία του Γάλλου με τη Γιουβέντους, τα χρήματα που έχει να διαθέσει και την ευκαιρία να επαινεθεί με τον Ρονάλντο, είναι ασφαλές να πούμε ότι οι «μπιανκονέρι» θα είναι η προτιμώμενη λύση για τον Ζιντάν.
Keywords
Τυχαία Θέματα